Cars by the Sea Mangalia, întâlnirea pasionaţilor de maşini tunate [FOTO/VIDEO]

0
1330

La prima editie “Cars by the Sea”, vremea ploioasă nu i-a împiedicat pe iubitorii de adrenalină să se distreze în aer liber, la malul mării! 200 de proprietari de autoturisme, tunate sau standard, s-au întâlnit duminică între staţiunile Venus şi Saturn, pentru primul eveniment auto al anului. Concurenţii s-au luptat să câştige premiul pentru cea mai joasă maşină, cea mai gălăgioasă sau pentru autoturismul care ştie cel mai bine “să ţopăie” pe muzică. Prima a fost proba de limbo. Iar ca să treacă pe sub bară, unii participanţi au găsit soluţii… ingenioase. A câştigat un autoturism de lux condus de un tânăr de 19 ani.

RAREȘ, câştigătorul probei de limbo: Pasiunea asta o am de la părinţii mei, maşina asta e a lui tata, nu e a mea. O avem de 5 ani în familie şi s-au făcut drumuri lungi cu ea. Pentru a desemna cea mai zgomotoasă maşină, organizatorii au măsurat decibelii cu un aparat special. Iar premiul a fost câştigat de un autoturism care a scos 129 de decibeli. Proprietarul l-a cumpărat din Germania… ca să-l vândă. Iar autoturismele pe perne de aer s-au duelat… în dansuri. La întâlnirea pasionaţilor de maşini tunate, denumită Cars by the Sea, au răspuns prezent concurenţi din toată ţara.

ALIN LUCA, concurent din Galaţi: Am făcut anumite modificări la interior, turbine marite, evacuare, turbine foarte bine puse la punct, ambreajul schimbat la soft în afara ţării. Tânărul spune că a moştenit pasiunea pentru maşini tunate de la tatăl lui. A venit din Galaţi cu o bijuterie de 600 de cai putere, în care a investit până acum 80.000 de euro. Şi nu are de gând să se oprească. Lamborghini, multe BMW-uri, Porsche…


Mangalia News, Vineri, 19 aprilie 2019. (sursa: MangaliaOnline).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply