De când nu ați mai fost pe Stadionul Central din Mangalia? [Foto/VIDEO]

1
2502

De-a lungul timpului, cotidianul online Mangalia News a publicat o serie de articole despre Stadionul Central din Mangalia, insistând asupra stării în care se află această arenă dedicată sporturilor, situată în inima municipiului. Peste tot în țară și în lume, stadioanele sunt adevărate ”oglinzi” ale interesului administrațiilor publice față de Sport, față de sănătatea tineretului. Cum ”se oglindește” grija Direcției de resort din cadrul administrației locale Mangalia față de acest stadion, vă lăsăm să concluzionați dumneavoastră, după ce veți viziona următoarele materiale foto/video:

Întrebarea din titlu se adresează și aleșilor locali: De când nu ați mai fost pe Stadionul Central din Mangalia? Vă place cum arată interiorul și exteriorul lui? Aceasta este ”oglinda sportivă” a municipiului Mangalia? Cetățenii și oaspeții Mangaliei așteaptă răspunsuri prin fapte care să corecteze actuala situație în care se află stadionul! 


Mangalia News – OPINII CIVICE. Luni, 15.04.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Da tata, arata ca si orasul in care locuim.Credeai ca e altfel?Cam asa arata si ”oamenii” acestui oras.Lasati orice speranta .O Sirie fara razboi

Leave a Reply