‘Scrieți și despre balustrada din port, de la cheu, vă rugăm, noi, cei cu copii mai mici…’

0
2221

Despre balustrada din Portul turistic Mangalia și alte ”detalii” de pe acolo… 

”Scrieți și despre balustrada din port, de la cheu, vă rugăm, noi, cei cu copii mai mici…”, ne-a transmis cititoarea noastră, doamna Camelia Cocioba. Și iată, scriem aceste rânduri și le însoțim de imagini edificatoare, întrebându-i pe cei care au în grijă Portul turistic din Mangalia: Așa credeți că trebuie asigurată protecția copiilor / turiștilor care se apropie de marginea cheului? Cu funia aceea improvizată și legată cu sârmă, în atâtea locuri?

Am mai pus o asemenea întrebare și în cazul Parcului arheologic din Nord-Vestul Cetății Callatis, iar acolo s-a trecut la protejarea marginilor excavațiilor cu balustrade metalice. Aici, în Portul turistic, vizitat vara de un număr mare de localnici și turiști, însoțiți de copii, nu credeți că ar trebui regândită ”însăilarea” aceea de balustradă?

Cetățenii întreabă și așteaptă răspunsuri / soluții / rezolvări, de la reprezentanții administrației publice locale. Adresa redacției Mangalia News este aceeași, și pentru unii și pentru ceilalți: [email protected]


Mangalia News, Vineri, 12 aprilie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply