‘Școala Altfel’: Elevii Școlii Gimnaziale Nr.3 din Mangalia au primit o lecție de prim ajutor de la reprezentanții ISU Dobrogea [Galerie FOTO]

0
1636

‘Școala Altfel’: Pentru întărirea simțului civic și pentru o mai bună implicare socială în situații-limită, în cadrul programului “Școala Altfel”, elevii Școlii Gimnaziale nr. 3 Mangalia au luat parte la o demonstrație pentru însușirea noțiunilor de bază în acordarea primului ajutor, activitate susținută cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea”.

Domnul subofițer Ciprian Mavromalidi, din cadrul Secției de Pompieri Mangalia, paramedic SMURD, a fost desemnat să informeze tinerii în acordarea manevrelor de prim-ajutor în diferite tipuri de accidente.

Elevii claselor a VI-a, participanți la proiect, au primit cu entuziasm această demonstrație care s-a bucurat de un real succes, unii dintre ei dorind chiar să participe, ca voluntari, la diferite astfel de evenimente.

Așadar, s-a dovedit că astfel de activități demonstrative sunt necesare în cadrul comunității noastre chiar de la vârste fragede, reușind să insufle tinerilor valorile unei societăți responsabile ce pune în prim plan protecția și viața cetățenilor ei. Cu siguranță, aceste evenimente se vor repeta și vor deveni parte a unor programe școală-comunitate.


Mangalia News, 12.04.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply