Veşti bune de la Guvern! Se dau 4.000 de euro pe an pentru tineri cu rezultate deosebite. Care sunt condiţiile

0
948
carturesti.ro%20

Bani de la stat pentru tineri. Veşti bune pentru tinerii din România, în urma ultimului anunţ al Guvernului. Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că statul a adoptat o nouă măsură prin care cei cu rezultate deosebite vor primi granturi de 4.000 de euro pe an.

Bani de la stat pentru tineri. Studenţii sau liceenii cu rezultate deosebite pot obţine granturi de până la 4.000 de euro pe an, această măsură fiind creată pentru a încuraja performanţa, a declarat premierul Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern.

“Cercetarea şi inovarea sunt esenţiale pentru asigurarea creşterii economice sustenabile şi competitive, iar susţinerea tinerilor cercetători este prioritară pentru Guvernul României. Vom modifica astăzi programul de granturi de care pot beneficia tinerii absolvenţi de liceu cu rezultate deosebite, laureaţi la olimpiadele naţionale şi internaţionale, astfel încât să îl facem mai atractiv şi mai uşor de accesat”, a spus Dăncilă.

Bani de la stat pentru tineri.  Acesta a a adăugat că prin granturi individuale, de până la 4.000 de euro pe an, acordate pe toată perioada studiilor universitare, inclusiv a studiilor de masterat şi doctorat, “oferim tinerilor performanţi posibilitatea să-şi continue activităţile de cercetare în instituţii de învăţământ superior acreditate în România, inclusiv după finalizarea studiilor”.

Mai mult, pe romaniatv.net

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply