Campanie Mangalia News: Se curăță terenul pe Muncitorului / Portului, din zona în care au fost demolate garajele [Foto/VIDEO]

3
1527

Campanie Mangalia News: Astăzi, miercuri, 10 aprilie, s-a trecut la curățarea terenului de molozul provenit de la garaje, în perimetrul Muncitorului/Portului.

Despre acțiunea ”GARAJIADA” din Mangalia, am publicat mai multe articole în serial, aici.


Mangalia News, 10.04.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


3 COMENTARII

  1. Referitor la demolarea garajelor, initiativa Dlui primar Radu Cristian, demarata anul trecut, am cateva remarci:
    1. Toti posesorii de garaje, si autorizate si neautorizate de primarie, aflate pe UAT Mangalia, au primit somatie ca in 24 de ore garajele sa fie daramate, in caz contrar vor suporta rigorile legii. In somatia respectiva este trecuta legea si articolul care impune respectarea acestei decizii si consecintele in caz de nerespectare.
    2. Acum intreb: cum se face ca pentru unii aceasta dispozitie este facultativa si privita cu ingaduinta de catre Dnl primar Radu Cristian? In spatele blocurilor MG 31 si MG 29 sunt 13 garaje de care nu s-a atins nimeni! Motivul ar fi ca aceste garaje ar sustine constructia unei case. FALS. Atunci cand blocurile de pe Callatis au fost construite s-a facut o centura de beton care consolideaza diferenta de nivel. Aceasta centura incepe chiar de pe Str. Matei Basarab si tine pana la ultimile blocuri de pe Callatis. Chiar pe colt cu Matei Basarab, la nici o palma de centura de beton, este construita o vila cu doua nivele si nu se sperie nimeni ca o sa cada! La fel si casele din stanga si din dreapta acestor garaje,,problema” unde toate garajele s-au daramat, nu-i nicio problema! Problema este ca suntem luati de fraieri, noi care am respecata decizia primarului, si primaria nu vrea sa vada aceasta nimicnicie! In primul rand primaria sa tina cont ca aceste garaje s-au lipit de acest zid care a fost construit ,,inginereste” odata cu blocurile si era acolo trainic si bine facut de multi ani! In concluzie garajele nu sustin nimic! In al doile rand, garajele sunt construite ilegal si neautorizate de catre primarie, atunci care-i treaba primariei sa aprobe tacit ca aceste garaje sa nu mai fie demolate? In al treilea rand chiar daca ar fi asa, este treaba celui care a construit acolo sa-si consolideze el zidul cat si cum vrea daca nu are incredere in cel existent. Problema pentru care proprietarul casei a convins toti posesorii de garaje sa faca contestatie sa sustina ce spune el, este aceea ca acesta anul trecut si-a facut o pensiune in curtea casei iar prin demolarea garajelor pensiunea nu ar mai fi asa de atractiva pentru turisti. Dar asta nu-i treaba nici a locatarilor din blocurile MG 31 si MG 29, care stau cu masinile pe langa peretii blocurilor sau pe strazile adiacente, si nici a primariei nu este. Primaria sa duca la indeplinire decizia luata fara concesii pentru nimeni, altfel ne vom face si noi garaje de-alungul centurii de beton pentru a coonsolida casele si terenul oamenilor!
    Cand mai vin experti din primarie sa constate, sa fie lamuriti de ce nu trebuie demolate garajele sa constate si sa le spuna:
    -Vedeti in dreapta este un zid asemanator unde stau mereu aliniate 30-40 de masini parcate. Cei care parcheaza nu se sperie ca zidul v-a cedea si le va distruge masinile! Aici la fel va fi. Garajele se darama si oamenii parcheaza fara nicio teama.
    – In stanga s-au daramat toate garajele si zidul sta in picioare!
    – Si in stanga si in dreapta sunt doua statii trafo care sunt construite la 1m de zid! Deasemenea sunt garaje care nu sunt lipite de zid si nu sustin nimic!
    In concluzie, rugam primaria sa actioneze si sa demoleze aceste garaje cat mai repede pentru ca deja provoaca disensiuni si ostilitati inutile care daca nu vor fi stopate sigur vor escalada!

  2. Primar PNL duplicitar(9 mai 09:33)
    Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?

    Primar PNL cu OCAUA MICA(8 mai 12:43)
    In spatele blocurilor MG 29 si MG 31 din Mangalia, sunt doi smecheri care si-au facut pensiuni turistice si, daca se darama garajele nici pu-lea nu mai vine la ei. Pe locatari i-au inebunit! Parcari si-asa putine ocupate de turisti din toata tara, basca chiolhanuri in curte! Domn primar Radu Cristian, daramati urgent garajele si lasati smecherii ca se descurca ei! Asta daca va doare si de amaratii carora le-ati dat 72 de ore sa-si demoleze singuri garajele in timp ce astora nici 172 de zile nu le-au fost sufficient!!! Umblam iar cu OCAUA MICA domn primar!

    Radu Cristian primar PNL(7 mai 10:40)
    In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.

    Primar PNL cu doua fete(6 mai 15:03)
    Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?

  3. Primar PNL duplicitar(9 mai 09:33)
    Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?

Leave a Reply