Campanie Mangalia News: Igienizarea terenului de lângă blocul M5, strada Muncitorului, pe care au existat garaje [Foto/VIDEO]

1
1785

Campanie Mangalia News: Ieri, 8 aprilie, am publicat articolul ”MANGALIA: Continuă acțiunea de curățare a amplasamentelor de garaje poziționate ilegal”, ce conținea, alături de o detaliată galerie foto, următoarele întrebări: Când se vor igieniza toate terenurile pe care au fost garaje? Există un grafic al lucrărilor? De exemplu, când vine rândul amplasamentelor de pe străzile Muncitorului / Portului? 

Iată că astăzi, marți, 9 aprilie, s-a trecut la curățarea terenului de lângă blocul M5, strada Muncitorului, de molozul provenit de la garaje, teren pe care, se pare că va fi construită noua Școală Gimnazială ”Gala Galaction”:

Despre acțiunea ”GARAJIADA”, am publicat mai multe articole în serial, aici.


Mangalia News, 09.04.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Primar PNL duplicitar(9 mai 09:33)
    Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?

Leave a Reply