Polițiștii din Neptun au întocmit dosare penale pentru doi bărbați care au tăiat 11 arbori din pădurea Comorova

2
840
Booking.com

Mier­curi, 26 mar­tie a.c., poli­țiș­tii din cadrul Poli­ți­ei sta­țiu­nii Nept­un au depis­tat în fla­grant doi băr­bați, în vâr­stă de 23, res­pec­tiv 45 de ani, din loca­li­ta­tea Cotu Văii, jude­țul Con­stan­ța, care tăiau arbori în pădu­rea Como­ro­va.

În urma cer­ce­tă­ri­lor, a fost sta­bi­lit fap­tul că cei doi băr­bați tăi­a­se­ră în mod ile­gal 11 arbori din spe­cii dife­ri­te, pe care inten­țio­nau să-i trans­porte la domi­ci­liu.

Poli­țiș­tii con­stăn­țeni au ridi­cat în vede­rea con­fis­că­rii mate­ri­a­lul lem­nos și au întoc­mit dosa­re pena­le. (IPJ Con­stan­ța).


Man­ga­lia News, 28.03.2019. (foto: arhi­vă inter­net).


piese-auto-mangalia.ro

2 COMENTARII

  1. Poli­tis­tii n-au vazut, inca mai pot vedea, cum in jurul hote­lu­lui Sla­ti­na din Olimp sunt taiati arbo­rii de-aval­ma! Mes­tea­can, artar, o fru­mu­se­te! Zeci de copaci fal­nici sunt pusi cu dru­j­ba la pamant! Mer­geti sa vedeti cioa­te­le rama­se cu dia­me­tru de pana la 1 m!!! Pas­tia nu-i vede nimeni? Nu-i intrea­ba nimeni nimic!? Au plan­tat ei arbo­rii aia de si-au per­mis sa dis­tru­ga asa fru­mu­se­te de pei­saj!!??
    Astep­tam reac­ti­i­le si masu­ri­i­le edi­li­lor cu pri­vi­re la acest aspect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele