O descoperire INCREDIBILĂ demonstrează cum banala CEAPA și USTUROIUL înving cancerul. Cercetarea a durat ani de zile

0
359
Booking.com

Ceapa şi usturoiul ar putea proteja corpul de dezvoltarea cancerului.

În afară de capacitatea lor de a oferi gust mâncărurilor, ceapa şi usturoiul ar putea proteja corpul de cancer, arată un studiu recent.

Usturoiul, ceapa şi arpagicul fac parte din clasa allium a legumelor. Acestea sunt crescute aproape pretutindeni în lume şi se află la baza multiplelor preparate.

Studiile anterioare au arătat că anumiţi compuşi din legumele allium, inclusiv flavanolii sau compuşii organosulfurici, sunt bioactivi. Unii dintre aceştia sunt consideraţi o piedică în dezvoltarea cancerului. Cercetători din cadrul Spitalului Universitar din China au demarat, recent, un studiu pentru a înţelege modul în care consumul unei cantităţi mari al acestor legume poate preveni dezvoltarea cancerului colorectar în cazul oamenilor, scrie Medical News Today.

În cadrul studiului, specialiştii au analizat 833 de indivizi afectaţi de cancer colorectal şi 833 de participanţi din grupul de control, ce aveau vârsta, sexul şi locaţia similară. Fiecare participant a fost intervievat privind obiceiurile lor alimentare, cu ajutorul unui chestionar ce calcula frecvenţa anumitor alimente.

Continuarea, pe descopera.ro


LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele