Alegerile europene din 23 – 26 mai 2019. De ce trebuie să merg la vot? Când toată lumea votează, toată lumea câștigă!

0
1281
Opening the debate on BREXIT

Următoarele alegeri europene vor avea loc între 23 și 26 mai 2019, când toți cetățenii adulți din statele membre ale UE vor avea ocazia să își aleagă reprezentanții în Parlamentul European. Contribuie la conturarea viitorului Europei, mergând la vot!

Ultimele alegeri europene din 2014 au fost cele mai mari alegeri transnaționale organizate vreodată în același timp. De data aceasta, miza este și mai importantă. Votând, vei contribui la decizia privind Europa din anii ce vin.

Alegerile europene din mai 2019 vor avea un impact direct asupra vieții tale. Ele vor decide cum va acționa Europa în următorii ani, pentru a răspunde preocupărilor tale legate de locurile de muncă, de afaceri, securitate, migrație și schimbările climatice.

Deoarece Europa este a noastră, a tuturor, ar trebui să luăm aceste decizii împreună. Așa că nu este important să votezi doar tu, ci și familia, prietenii, vecinii și colegii tăi. Când toată lumea votează, toată lumea câștigă.

Procedura de vot

Deși există unele reguli comune privind alegerile, o serie de aspecte diferă de la o țară la alta, cum ar fi posibilitatea de a vota prin corespondență sau în străinătate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Detalii specifice despre numele candidaților și despre secția ta de vot vor deveni, treptat, disponibile. Contactează autoritatea electorală din țara ta pentru a afla ultimele noutăți.

Dacă locuiești într-o altă țară a UE, ar trebui să ai posibilitatea să îți alegi deputatul european acolo. Dacă țara ta de origine permite votul în străinătate, s-ar putea să ai posibilitatea să te prezinți la urne și în țara-gazdă. Verifică la ambasada ta dacă acest lucru este posibil. Evident, poți vota o singură dată: fie în țara de origine, fie în țara-gazdă, în niciun caz în ambele.

”Trebuie să schimbăm Europa, să o facem mai eficientă și să oferim un răspuns la preocupările cetățenilor, bazându-ne pe ceea ce am realizat deja”. Președintele Parlamentului, Antonio Tajani.


Mangalia News, 12.03.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply