Argint și bronz pentru pugilistele Mangaliei, la Cupa României – box feminin

0
2679

Argint și bronz pentru pugilistele Mangaliei, la Cupa României de box feminin.

În perioada 26 februarie-3 martie, în complexul „Lia Manoliu” din Bucureşti, a avut loc Cupa României la box, categoria feminin-senioare, tineret, junioare şi cadete, în cadrul căreia pugilistele Mangaliei au obţinut o medalie de argint şi două de bronz. Municipiul Mangalia a fost reprezentat de cluburile Litoral Mangalia, condus de Robert Condruț, avându-i ca antrenori pe Gheorghe Sbenghea și Barbu Florescu și Callatis Mangalia, antrenor fiind Nicu Chioveanu.

Sportivele Narcis Sali (75 kg) și Mihaela Chirițescu (50 Kg), coordonate de Nicu Chioveanu au reușit frumoase victorii la tineret, concretizate în medalii de argint, respectiv bronz.

Medalie de bronz a câștigat la cadete și pugilista de doar 12 ani, Florina Parvana (43 Kg), antrenată de Gheorghe Zbenghea și Barbu Florescu.

Antrenorii clubului Litoral Mangalia sunt încrezători și în participarea la Cupa României-seniori, a sportivilor Vasile Mihalache și Vasile Cojocaru, ultimul medaliat cu bronz, anul trecut, la aceeași competiție.

Cu acest prilej, preşedinții clubului de box Litoral Mangalia, antrenorii şi sportivele medaliate mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în susţinerea participării lor la această competiţie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 09.03.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply