Negru Vodă: Fonduri guvernamentale pentru modernizarea infrastructurii educaționale 

0
1128

farmec.ro
carturesti.ro%20

Negru Vodă: Fonduri guvernamentale pentru modernizarea infrastructurii educaționale. 

Pe data de 16 ianuarie, administrația locală a orașului Negru Vodă a semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice două contracte de finanțare, unul pentru extinderea și dotarea Liceului din Negru Vodă și unul pentru construire Grădiniță cu program prelungit, în aceeași localitate.

Primarul Petre Urziceanu a precizat că în perioada următoare se va publica pe SICAP documentația pentru desemnarea societăților care vor realiza proiectele tehnice pentru cele două investiții.

Conform studiului de fezabilitate investiția privind a Reabilitare, consolidare, modernizare, extindere și dotare liceu în orașul Negru Vodă, presupune lucrări de extindere cu o suprafață de 3.009,7 metri pătrați și cuprinde construirea a patru săli de clasă, a unui amfiteatru, și a unei săli multifuncționale ce va fi un loc de socializare și de servit masa pentru cei aproximativ 900 de liceeni.

Valoarea totală a investiției, conform contractului de finanțare se ridică la suma de 9.325.235 lei, valoare ce include atât lucrările de extindere și reabilitare a clădirii cât și dotarea cu materiale și echipamente educaționale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în graiuldobrogei.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply