Percheziții la persoane bănuite de contrabandă. 23.000 de țigarete și un autoturism, confiscate

0
1399

farmec.ro

PERCHEZIȚII ALE  POLIȚIȘTILOR DE LA TRANSPORTURI.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat 9 percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. În urma cercetărilor, 3 bărbați și o femeie au fost plasați sub control judiciar.

La data de 25 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul  Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat în flagrant două persoane, o femeie, în vârstă de 32 de ani, (cu dublă cetățenie română și moldovenească), respectiv un bărbat, de 41 de ani (cu cetățenie R. Moldova) în timp ce transbordau dintr-un autocar, într-un autoturism, 22.000 de țigarete fără timbre de accizare românești.

Persoanele în cauză intenționau să comercializeze țigaretele pe raza județului Constanța.

Ulterior, polițiștii au desfășurat 9 percheziții, pe raza județului Constanța, la domiciliile a doi bărbați, cu vârste de 57, respectiv 60 de ani. Astfel, au mai fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 1.320 de țigarete de diverse mărci, fără timbru de accizare românesc, precum și bani, în lei şi în valută. În urma perchezițiilor a fost indisponibilizat și un autoturism.

Polițiștii constănțeni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de trei bărbați, iar la data de 26 februarie a.c. au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a luat măsura controlului judiciar.  De asemenea, femeia de 32 de ani a fost plasată sub control judiciar.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Mangalia News, 01.03.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply