ȘCOALĂ NOUĂ și un PALAT AL SPORTURILOR, la Mangalia! INIȚIATIVĂ LEGISLATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

4
1168

ȘCOALĂ NOUĂ și un PALAT AL SPORTURILOR, la Mangalia! INIȚIATIVĂ LEGISLATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Menabit Ozzy: Pentru că am atins pragul de susținători pentru o INIȚIATIVĂ LEGISLATIVA CETĂȚENEASCĂ, ce spuneti dumneavoastră dacă inițiază cetățenii un proiect HCL prin care să se modifice în lista de investitii Proiectul cu pus borduri în Coloniști și să fie înlocuit cu construcția școlii pentru Gala Galaction + un palat al sporturilor?

Proiectele sunt aprobate în Consiliul Local, nu le trebuie decât finanțare, ca să se apuce de treabă. Am găsit-o! Școala și Complexul de Agrement Sportiv sunt mai importante decât bordurile. Le promit cetățenilor din Coloniști că le gasesc soluții și pentru trotuare, unde au nevoie.
____________________________________________
19.105.221 lei
costă proiectul de pus borduri în Coloniști.
____________________________________________
12.188.732 lei + TVA
costă proiectul pentru construit școală nouă Gala Galaction.
H.C.L.-176-construire Unitate Invatamant Scoala-Gala-Galaction-Mangalia
_____________________________________________
10.725.911 lei + TVA
costă proiectul pentru construit Palatul Sporturilor (Club Sportiv Recreativ Callatis)
H.C.L.178-Club-sportiv-recreativ-Mangalia

Acesta conține: 2 bazine olimpice de natație (copii+adulți)+vestiare+bazin de decantare; sala sport baschet-handbal+dependințe; teren de fotbal semi-acoperit, cu structură presostatică + dependințe, construit pe terenul de fotbal de lângă Lic. Ion Bănescu + baza sportivă Pescăruș.
________________________________________________
Legea 215/2001 a Administrației Publice

Capitolul VII Inițiativa cetățenească
Articolul 109

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(1) Cetățenii pot propune consiliilor locale și consiliilor județene pe a căror rază domiciliază, spre dezbatere și adoptare, proiecte de hotărâri.

(2) Promovarea unui proiect de hotărâre poate fi inițiată de unul sau de mai mulți cetățeni cu drept de vot, dacă acesta este susținut prin semnături de cel puțin 5% din populația cu drept de vot a unității administrativ-teritoriale respective.

PS: Dacă profesorul Mihai Sorin nu a vrut să se construiască o școală pentru instituția de învățământ la care predă, poate vor cetățenii.

Menabit Ozzy, 7 februarie 2019.


BORDURI ÎN LOC DE ȘCOALĂ, BORDURI ÎN LOC DE UN PALAT AL SPORTURILOR
– video scurt

[…] De banii pentru a se construi o școală pentru Gala Galaction și un Palat al sporturilor, primarul și consilierii lui au hotărât să se pună borduri în Coloniști.

Nu sunt bani pe care îi avem. Sunt 4,3 milioane euro împrumutați de la CEC Bank.
Pentru care Mangalia va rambursa 6 milioane euro, vor fi obligați contribuabilii să plătească 15 ani de rate.

Până în anul 4 de rate, bordurile acelea nici nu mai există, se deteriorează.
O școală și un palat al sporturilor rămân pentru totdeauna!


Despre proiectul pentru Școala Gala Galaction, citiți și aici.


Mangalia News, 08.02.2019.piese-auto-mangalia.ro4 COMENTARII

 1. Dar de ce nu initiati dvs. din pozitia de consilier un asemenea proiect?
  Apropo, cam cate proiecte ati initiat pana acum? Singurul lucru care il vedem de la dvs. este sa comentati la toti si la toate.
  Sunteti consilier locar sau doar postac de serviciu?

 2. În articol aveti un video din ședința consiliului local în care puteți vedea că am inițiat conform procedurii, dar consilierii primarului nu au votat “pentru”.
  O inițiativă legislativă cetățenească are o putere mult mai mare, fiind o solicitare a cetățenilor Mangaliei.
  Informația vă este la îndemână chiar în acest articol, despre ce am făcut eu în această chestiune, dar preferați să mă denigrați cu afirmații mincinoase. Nu aveți capacitatea să judecați corect? Sau aveti un scop personal să denaturați adevărul?
  Eu am făcut, dvs reproșați că nu am făcut. Dovadă este în video din articol.

 3. Cu ce v-am denigrat? Cu faptul ca v-am intrebat ce fel initiative ati avut in mandatul dvs? Va spun eu acum inca o data: NU ATI FACUT ABSOLUT NIMIC. Nici macar o initiativa. Doar zgomot de fond.
  Da, am un scop personal. Sa ies din minciunile, laudarosenile si manipularile pe care le faceti in orice postare.
  Nu, nu sunt din PNL si nu tin partea actualului Primar.
  Eu unul nu ma ascund de unde sunt. Sunt din USR si doar vreau sa va anunt ca timpul partidului dumneavoastra a trecut. Lumea nu va mai crede. Iar faptul ca ati stat la dreapta lui Ponta si a lui Codrin Stefanescu la lansarea candidaturii dvs. dovedeste ce fel de principii aveti.
  Noi cei blocati in toate comentariile dvs. cat si toti locuitorii Mangaliei, va cerem sa va faceti treaba pentru care ati fost votat: aceea de consilier local.
  Lasati mascarada pentru sediul PSD!

 4. De 3 ani tot va laudati ca gasiti solutii domnule Ozghiun! Ba ati adus lumina orasului, ba nu stiu ce super concerte, ba sunteti cel care a facut presiuni pentru semnarea acordului Damen-Statul Roman! Sunteti un adevarat Dumnezeu al Administratiei Publice!

  Acum 1 an erati fix in aceeasi postura, gaseati solutii la toate problemele! Timpul a trecut si solutiile s-au dus mai repede ca bunastarea promisa de mai marele partidului Dumneavoastra, Dragnea! Nici o diferenta intre povestile lui si povestile Dumneavoastra!

Leave a Reply