APEL DISPERAT al unei mame din Tuzla: „Ajutați-mă să-mi găsesc fiul DISPĂRUT DE ACASĂ!”

0
306
Booking.com

APEL DISPERAT al unei mame din Tuzla: „Ajutați-mă să-mi găsesc fiul DISPĂRUT DE ACASĂ!”

O familie din Tuzla face apel la oameni să o sprijine în găsirea unui băiat de 12 ani, care a plecat de acasă vineri, 8 februarie a.c., iar de atunci nu l-a mai văzut nimeni!

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 8 spre 9 februarie a.c., în jurul orei 00.00, la sediul postului de poliție Tuzla s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul ca la data de 8 februarie, în jurul orei 12 fiul acesteia, ASĂVOAIA PETRUȚ-CIPRIAN în vârstă de 12 ani a plecat de la domiciliu, iar de atunci nu a mai revenit.

Minorul are constituție astenică, înălțime de aproximativ 1,55 – 1,60 m, ten măsliniu, ochi albaștri și păr negru, tuns scurt. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș portocalie-maro, pantaloni de trening albaștri, pantofi sport negri, cu elemente albe.

Din verificări a rezultat faptul că minorul a fost văzut ultima oară în compania unui alt minor, care este cunoscut polițiștilor cu repetate plecări de acasă. Polițiștii constanteni au demarat activitățile pentru găsirea minorului.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană, sunt rugați să contacteze Postul de poliție Tuzla, sau dispeceratul IPJ Constanța 0241.611364 int. 20005.

Mama a lansat un apel și pe rețeaua de socializare, în speranța că cineva a văzut copilul și o poate ajuta cu informații. (F.B, replicaonline.ro).


LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele