Demersuri la CNAIR – Direcția de Drumuri și Poduri Constanța, pentru înființarea unor treceri de pietoni în zona Kaufland și în alte locuri din Mangalia

1
2353

Demersuri la CNAIR – Direcția de Drumuri și Poduri Constanța, pentru înființarea unor treceri de pietoni în zona Kaufland și în alte locuri din Mangalia.

Pe DN39, în dreptul supermarket-ului Kaufland, a avut loc, zilele trecute, un alt accident rutier, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, întrucât a traversat prin loc nepermis. Pentru a veni în sprijinul pietonilor şi pentru a evita astfel de tragedii, reprezentanții Primăriei Mangalia au făcut mai multe demersuri la CNAIR – Direcția de Drumuri și Poduri Constanța, în vederea înființării unei treceri de pietoni, în zona respectivă.

”Acest segment de drum nu aparține Primăriei Mangalia și de aceea am făcut respectivele adrese la instituțiile abilitate din subordinea Ministerului Transporturilor. Am sunat la directorul Regionalei Constanţa, dar ni s-a spus că subiectul este în analiză. La fel, am solicitat un sens giratoriu pe DN39, în dreptul unităţii militare de la ieşirea spre Limanu, linie discontinuă la intersecţia cu Aleea Farului şi încă o trecere de pietoni în dreptul magazinului Silvia. Niciuna dintre solicitările noastre nu a primit încă răspuns de la instituţiile guvernamentale. În facsimil, câteva adrese către CNAIR, ultima fiind trimisă chiar la începutul acestui an”.

”Din păcate, unii consilieri locali PSD-ALDE sunt mai preocupaţi să dezinformeze populaţia, în loc să facă demersuri la propriul Guvern, pentru a nu ne mai confrunta cu asemenea tragedii”. (sursa: Fb).


Mangalia news, Luni, 25.02.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply