PREȚUIM MAI MULT, ATUNCI CÂND PIERDEM! Dorin Popescu – mesaj special pentru Mangalia News

0
1027

farmec.ro
carturesti.ro%20

PREȚUIM MAI MULT, ATUNCI CÂND PIERDEM! Dorin Popescu – mesaj special pentru Mangalia News.

“Astăzi, 23 februarie, ziarul “Mangalia News” împlinește 7 ani.

Într-o lume care își pierde tot mai mult sensurile și ordinea, nevoia de repere, de modele și de buni lectori ai dezordinii din jurul nostru crește.

Presa, în general, construiește interpretări ale acestei lumi, nicidecum doar aduce gălăgia ei în bucătăria noastră. Din această perspectivă, orice instituție media / orice voce publică este o binefacere: produce lectură inițială în numele nostru, ne oferă lecturi și opțiuni, ne sporește libertatea și responsabilitatea propriilor noastre lecturi.

Cu peste 16.000 de articole în acești 7 ani, ziarul “Mangalia News” va fi fost, cu siguranță, o voce puternică și credibilă pentru mulți dobrogeni și nu numai.

Sunt convins că mulți dintre dumneavoastră și-au găsit aici întrebări, răspunsuri, clarificări și liniști. Sunt convins că mulți dintre voi ați găsit în MN un reazăm și un prieten gata să aducă mai aproape de voi gălăgia și deopotrivă tihna lumii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Avem nevoie de presă și de voci publice care să filtreze și să reducă neliniștea de a locui un sat global fără memorie, rațiuni, eroi.

Avem nevoie și de ”Mangalia News”.

La mulți ani, ziarului “Mangalia News” și totodată tuturor celor care țin această voce în viață, puternică și credibilă!

Cele frumoase, apropiaților și colaboratorilor!”

Dr. Dorin Popescu, 23 februarie 2019.


Mangalia News, 23.02.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply