Un tânăr geniu din Rusia face dezvăluiri incredibile despre piramide și despre planeta Marte. Povestea sa pare desprinsă parcă dintr-un film SF [VIDEO]

0
2690

DEZVĂLUIRI. Un tânăr geniu din Rusia face dezvăluiri incredibile despre piramide și despre planeta Marte. Povestea sa pare desprinsă parcă dintr-un film SF.

Un tânăr din Rusia care are în prezent 21 de ani susţine că a trăit pe Marte într-o viaţă anterioară, până când pe planetă a avut loc un război nuclear care a dus la distrugerea aproape a tuturor formelor de viaţă de acolo.

Povestea lui Boriska Kipriyanovich, alias baiatul de pe Marte, pare desprinsa dintr-un film care te lasă la sfârșit cu o singura întrebare in minte: cum ar fi dacă ar fi adevarat? Iar Boriska ne oferă si câteva motive pentru a visa ca viata noastră nu se rezuma doar la aici, și la atât…

S-a născut la 11 ianuarie 1996, in orasul Volski din regiunea rusa Volgograd, intr-o familie din clasa medie (mama-medic dermatolog, tatal-ofiter in rezerva), Boris a provocat de la bun inceput uimire.

Mama lui povesteşte despre venirea pe lume a băiatului: „Totul s-a întâmplat atât de repede, nici măcar nu am simţit vreo durere. Când mi-au arătat copilul, acesta se uita la mine cu o privire de adult. Ca medic, ştiam că bebeluşii nu-şi pot concentra privirea asupra obiectelor. Cu toate acestea, micuţul meu copil se uita la mine cu ochii lui mari şi căprui”.

A fost capabil sa-si mentina capul la numai 15 zile si sa-si priveasca mama in ochi, performante pe care bebelusii le reusesc abia la cateva luni. A rostit primul cuvant („baba”) cand avea 4 luni, iar la varsta de 7 luni, inspirat de ce a vazut pe un perete, a construit prima propoziție: „Vreau un cui”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La varsta de un an si jumatate, copilul putea deja sa citeasca titlurile mari din ziare. Cateva luni mai tarziu a desenat folosind culorile violet si galben, iar specialistii care i-au analizat „pictura” au tras concluzia ca e vorba de contururi umane, cu aurele lor energetice.

La gradinita, Boris si-a socat educatoarele cu memoria exceptionala si o abilitate incredibila de a acumula noi informatii, dar si de a folosi notiuni complicate, cu mult peste puterea de intelegere a unui prescolar. „Nimeni nu l-a invatat asta”, a povestit presei mama lui, Nadejda. „Dar uneori, se aseaza in postura lotusului (pozitie yoga) si incepe sa vorbeasca despre Marte, despre sistemele planetare, civilizatii indepartate. Ceva de nu ne vine sa credem urechilor!”.

Boriska si-a speriat parintii insirand numele planetelor sistemului nostru solar, ba chiar si ale satelitilor si ale altor galaxii, ei crezand ca baietelul lor si-a iesit din minti. Abia cand au verificat in tratatele de astronomie au constatat ca micutul vorba „ca din carti”. „A inceput sa le vorbeasca oamenilor despre pacatele lor. A abordat un individ pe strada pentru a-i spune sa termine cu drogurile. Barbatilor le spunea sa inceteze sa isi insele nevestele…

Micul profet ii avertiza pe oameni despre necazuri si boli viitoare, ceea ce a creat o reputatie nefavorabila parintilor sai”, a titrat presa rusa. Lumea a aflat repede despre acest baietel iesit din comun, dar putini au fost cei dispusi sa il ia in serios.

Zvonurile despre copilul astronom s-au răspândit repede în tot oraşul, iar băiatul a devenit o celebritate locală. Mulţi erau curioşi să afle cum de poate şti atât de multe acest copil. Boriska dorea să le spună oaspeţilor săi despre civilizaţiile extraterestre, despre existenţa în preistorie a unei rase de oameni înalţi de trei metri, despre clima viitorului şi despre schimbările la nivel mondial.

Continuarea, aici: stiinta-mister.ro/un-copil-geniu-din-rusia-face-dezvaluiri-senzationale



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply