Radio ProDiaspora aniversează 10 ani de activitate și ne oferă spectacolul ‘ROMÂNI PENTRU ROMÂNI’, în colaborare cu Primăria din Florești, Cluj

0
1601

Radio ProDiaspora aniversează 10 ani de activitate și ne oferă spectacolul ‘ROMÂNI PENTRU ROMÂNI’, în colaborare cu Primăria din Florești, Cluj.

”Avem deosebita plăcere de a vă invita, în data de Sâmbătă, 08.06.2019, ora 18.00, la spectacolul organizat de Radio ProDiaspora și Asociația ProDiaspora din Germania, în colaborare cu Primăria din Florești (Cluj).

Prin acest eveniment – “Români Pentru Români”, dorim să facem cunoscut publicului din Cluj, dar nu numai, valorile culturale ale românilor din diaspora, să sărbătorim 10 ani de la înființarea postului de radio, oferind un spectacol din partea echipei Radio ProDiaspora.

Cu această ocazie, vom lansa și cartea “10 ani de Radio ProDiaspora”, o carte scrisă de toți cei care fac parte din echipă, dar și rânduri venite de la românii de succes din diaspora. Editor al cărții este scriitorul și publicistul George Roca, din Australia.

La spectacolul din iunie vor participa colegi și prieteni ai postului de Radio Pro Diaspora din România, Olanda, Belgia, Portugalia, Germania, Africa de Sud, Australia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Organizatori:

– Asociația ProDiaspora din Germania;
– Radio ProDiaspora;
– Primăria Florești (Cluj).

Pentru detalii și dorința de a participa la acest eveniment, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru Stelian Adam!

Vă așteptăm alături de noi!”

Semnează Ecaterina Câmpean, director general Radio ProDiaspora.


Radio ProDiaspora poate fi ascultat LIVE aici: 
http://www.liveonlineradio.net/germany/radio-prodiaspora.htm

Vă recomandăm să utilizați Playerul ProDiaspora. Dați clic pe imaginea playerului din www.prodiaspora.de, se descarcă un fișier pe PC-ul vostru și apoi se instalează foarte simplu.


Mangalia News, Luni, 18.02.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply