Oamenii de știință spun că așa arată „corpul perfect”!

0
4655

Oamenii de știință spun că așa arată „corpul perfect”!

Desi nu toate femeile ar fi de acord cu unele trasaturi ale lui Kelly Brook, acestea au facut-o sa primeasca „titlul”.

Se pare ca un studiu efectuat la Universitatea din Texas a fost cel care a descoperit corpul perfect, conform Bright Side, iar cand spunem asta ne referim atat la trasaturi feminine, cat si la faptul ca arata sanatos si sunt complet naturale.

De la inaltime, greutate, lungimea parului si pana la forma fetei, Kelly pare sa intruneasca toate cerintele unei femei ideale, cel putin din punct de vedere fizic.

Desi unele femei care arata asemanator cu ea ar putea spune ca prefera sa mai dea jos cateva kilograme, este important de stiut ca oamenii de stiinta au numit-o „complet naturala si stiintific perfecta”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Kelly nu a avut niciodata interventii chirurgicale de infrumusetare, iar asta nu a plasat-o tocmai printre cele mai apreciate femei, pana in prezent, vedeta chiar afirmand ca a fost tinta glumelor neplacute din cauza faptului ca are forme ceva mai pline decat cele ale modelelor de pe catwalk. (sursa: perfecte.ro).

Oamenii de stiinta au decis! Asa arata corpul ideal al unei femei! Fiecare femeie este in cautarea corpului ideal. Oamenii de stiinta ne vin in ajutor. Nu este nici pe departe ceea ce gandeste industria modei, cand vine vorba despre acest subiect. Industria modei apreciaza corpurile slabe si de aceea spun ca sunt corpurile ideale. Oamenii de moda mai degraba tortureaza modele, pentru a incapea in creatiile lor. Oribil!!!

Vă invităm să citiți continuarea pe news-stiri.com



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply