ZIDAR cu 8 clase, fals DENTIST, în comuna Gruiu, lângă București!

0
1211

ZIDAR cu 8 clase, fals DENTIST, în comuna Gruiu, lângă București!

Un ZIDAR cu 8 clase, din localitatea Gruiu, judeţul Ilfov, s-a dat drept DENTIST şi chiar şi-a deschis un cabinet stomatologic în comună.

Toată lumea îl cunoştea pe zidar drept dentistul comunei, însă adevărul despre el a ieşit la iveală în urma scandalului izbucnit în jurul falsului medic italian Matteo Politi.

Astfel, oamenii au cerut poliţiştilor să verifice documentele zidarului care se dădea dentist, motiv pentru care, astăzi, anchetatorii au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului.

“Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov efectuează o percheziție domiciliară, în comuna Gruiu, din județul Ilfov, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de exercitarea unei profesii fără drept.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Facem precizarea că această activitate se desfășoară în cadrul unui dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu a polițiștilor, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Potrivit vecinilor, soţia zidarului a fost stomatolog şi l-a învăţat şi pe acesta să profeseze, chiar dacă nu avea studiile necesare. Bărbatul susţine că urmează acum cursuri de asistent medical.

Primele imagini din cabinetul stomatologic improvizat de zidar arată că bărbatul a investit serios şi chiar a tratat oameni, chiar dacă nu avea acest drept. (observator.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply