DEMOLAREA GARAJELOR din Mangalia, RECLAMATĂ de ALDE la Prefectură și Agenția de Mediu

0
1192

DEMOLAREA GARAJELOR din Mangalia, RECLAMATĂ de ALDE la Prefectură și Agenția de Mediu.

Nicolae Moroianu, vicepreședinte al Biroului Județean ALDE, atrage atenția în privința garajelor din Mangalia. Acesta spune că primarul a încălcat mai multe legi, atunci când a emis dispoziția de demolare a garajelor.

Garajele au fost acoperite cu plăci de azbest, iar Moroianu spune că a sesizat Prefectura privind poluarea aerului în Mangalia, odată cu emiterea dispoziției.

„Sunt fibre de azbest în aer, sunt tone de grămezi de moloz, inclusiv în apropierea școlilor. Am sesizat în urmă cu trei săptămâni Prefectura. Primăria trebuia să urmeze niște reguli, nu a controlat societatea care demolează garajele. Aceste fibre de azbest sunt extrem de periculoase. Primăria trebuia sa emită autorizatia de demolare, autorizație care trebuia să aibă avizul de mediu”, spune Moroianu.

“Cetățenii sunt nemulțumiți. Mangalia arată ca un oraș din Siria”, a mai spus consilierul local, care a sesizat și Agenția de Mediu, primind în acest sens promisiunea că o echipă se va deplasa în zonă. (M.P. replicaonline.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Despre garajele din Mangalia, puteți citi mai multe aici, sau aici – GARAJIADA din Mangalia. Mangalia News, 07.02.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply