Haideți să-i ajutăm!
Incendiul din 2 Mai a spulberat munca de-o viață a familiei Alexoiu și le-a răpit pe cel care era ‘stâlpul casei’ – soț, tată, bunic…

0
1490

Haideți să-i ajutăm, fiecare, după cum poate! Incendiul din 2 Mai a spulberat munca de-o viață a familiei Alexoiu și le-a răpit pe cel care era ‘stâlpul casei’ – soț, tată, bunic…

Liliana Ivan: “Se spune că timpul vindeca rani si cicatrizeaza doruri si dureri cu câte o zi si inca o zi, si inca o zi…, precum straturile de bandaje. Ca viata merge, în mod implacabil, inainte, urmand o traiectorie prestabilită si fixând pentru fiecare dintre noi un destin greu de inteles câteodată. Cu necazuri si bucurii. Parca mai multe necazuri decat bucurii. 

Incendiul din 2 Mai, de acum doua zile, care a spulberat munca de-o viață a familiei Alexoiu, a pus la grea încercare destinele a 5 oameni.

Unul dintre ei, stâlpul casei, soț, tata, bunic, a trecut in lumea celor drepți, lăsând în urmă un gol mult prea greu de acoperit. Ceilalți 4 au fost la limita. Soția, cei doi tineri si copilul sunt astăzi printre noi, pentru ca au prins șansa secundei hotaratoare si au reusit sa păcălească flăcările. Ei au rămas cu sufletul rănit de pierderea unei persoane dragi si cu trauma unui incendiu stins intr-o lupta grea si devastatoare. Si-atat.

De aceea vin din nou, acum, rugandu-va să-i ajutati, să-i ajutăm să trăiască. Decent. Sa o ia de la capăt și să simtă că nu sunt singuri, ca este normal si omenesc sa ceri ajutor semenilor tai, atunci când destinul ti-a întins o capcană mult peste puterile tale.

O să afișez un cont bancar, în lei, pentru cei care nu le pot fi aproape in sensul propriu al cuvântului, dar care vor să-i ajute. Merită! Pentru tragedia prin care ei trec in aceste momente si pentru conditia noastra, ca oameni.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Contul în lei: RO95 RNCB 0117 1182 0188 0001Alexoiu Raluca. Contul este deschis la BCR.

Cititi si: MARE TRAGEDIE, LA 2 MAI! Incendiul care le-a mistuit casa a stins și flacăra vieții celui pe care l-am cunoscut drept Alexe (Alexoiu Ion). 


Mangalia News, Duminica, 3 februarie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply