RETROSPECTIVA SPORTIVĂ A ANULUI 2018 – Mangalia News [Foto/VIDEO]

  0
  105

  RETROSPECTIVA SPORTIVĂ A ANULUI 2018 – Mangalia News.

  Vă prezentăm o selecție a celor mai vizualizate articole din acest domeniu, publicate pe parcursul anului 2018. Iată care au fost cei mai buni sportivi din sudul litoralului, zona Mangalia – Limanu și cea mai importantă activitate pentru susținerea Educației și Sportului din Mangalia:


  6 martie 2018: DENIS ALIBEC, CEL MAI BUN! [Video]. Iar pentru informarea ”binevoitorilor”: mangalianews.ro/gala-fotbalului-romanesc

  25 martie 2018: Ana-Maria Pârvu, sportivă din Mangalia, legitimată la Clubul RAPID București, este noua Campioană Națională a României la Lupte, categoria 49 kg! https://goo.gl/5uZ8YJ BRAVO, Ana-Maria! 
  (În foto, alături de primul ei antrenor, George Marian Oancea).

  12.06.2018: VREM O ȘCOALĂ! VREM SALĂ DE SPORT! Galerie FOTO – Școala Gimnazială Gala Galaction Mangalia.

  18.09.2018: Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Emil Ghinea din Mangalia, locul întâi şi record personal la Cupa Gorjului „Acasă la Brâncuşi“!  https://goo.gl/QBSYJ1 [Revista presei]. BRAVO, EMIL! BRAVO, CAMPIONULE!

  05.11.2018: Clubul Sportiv Poseidon Limanu – 2 Mai, Locul I pe echipe, 4 titluri de campioni naționali, o medalie de argint și două de bronz, la Campionatul Național de Juniori de la Onești! https://goo.gl/gDJG9P [Mangalia News]. Felicitări, sportivelor și antrenorilor Alina Elena Ivan și Cornelius Dorian Trucmel!

  18.12.2018: Sportiva ANDREEA-BEATRICE ANA, premiată pentru rezultatele deosebite pe plan mondial și european https://goo.gl/SNfH1D#MangaliaNews.
  Gala Laureaților 2018! Sportiva Andreea-Beatrice Ana din Mangalia, premiată de Federația Română de Lupte, pentru rezultatele deosebite pe plan mondial și european! Calde Felicitări, Andreea-Beatrice, pentru aceste realizări și pentru titlul de ”Cea mai bună Sportivă a Clubului Steaua la Lupte Libere, pe anul 2018!”

  NE MÂNDRIM CU VOI! LA MULȚI ANI, SĂNĂTATE ȘI NOI SUCCESE! 🙂

  MN: Toate articolele pe teme sportive, publicate de cotidianul online Mangalia News pot fi vizualizate aici


  Mangalia News, Marți, 01.01.2019. 


  LĂSAȚI UN MESAJ

  Va rugam sa adaugati un mesaj
  Va rugam sa introduceti numele