LIVE. Accident rutier grav între staţiunile Olimp şi Neptun. O maşină a intrat în pom! O persoană decedată şi alta în comă! (galerie foto+video)

0
933

Ziua de Con­stan­ta: Acci­dent ruti­er grav între sta­ţiu­ni­le Olimp şi Nept­un. O maşi­nă a intrat în pom! O per­soa­nă dece­da­tă

În urmă cu puţin timp, un acci­dent ruti­er grav a avut loc pe dru­mul ce lea­gă sta­ţiu­nea Olimp de Nept­un. Două per­soa­ne au rămas încar­ce­ra­te, după ce auto­tu­ris­mul în care se aflau a intrat în pom.

Potri­vit pri­me­lor infor­ma­ţii, se pare că per­soa­ne­le sunt în sta­re gra­vă.

UPDATE: Potri­vit SAJ Con­stanţa, o per­soa­nă este dece­da­tă şi alta în comă.

Per­soa­na dece­da­tă este șofe­rul în vâr­stă de 43 ani, iar cea­lal­tă vic­ti­mă, în comă, este o feme­ie de 40 ani. Cei doi erau soţ şi soţie.

Caro­sa­bi­lul este alu­ne­cos!

Potri­vit IPJ Con­stanţa, acci­den­tul s‑a pro­dus pe DN39 pe sen­sul Man­ga­lia — Con­stan­ta, in cur­bă la stân­ga, între Nept­un si Olimp, a pier­dut con­tro­lul direc­ți­ei către dreap­ta și a intrat in coli­ziu­ne cu un copac. Con­du­că­to­rul auto a dece­dat la fata locu­lui, pasa­ge­ra locu­lui din dreap­ta (soția) răni­tă grav.

Pe lân­gă cadre­le medi­ca­le, pen­tru scoa­te­rea per­so­na­je­lor din auto­tu­rism, au inter­ve­nit 7 pom­pieri cu o autos­pe­cia­lă de stin­ge­re cu modul de des­car­ce­ra­re din cadrul Sec­ți­ei Man­ga­lia.

Con­form infor­ma­ţi­i­lor de la faţa locu­lui, cele două per­soa­ne pur­tau cen­tu­ri­le de sigu­ranţă.

Mai mult în ziuaconstanta.ro


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply