ELEV ROMÂN, CAMPION MONDIAL LA MICROSOFT OFFICE SPECIALIST! [VIDEO]

0
963

ELEV ROMÂN, CAMPION MONDIAL LA MICROSOFT OFFICE SPECIALIST!

Un elev român a devenit campion mondial la Microsoft Office Specialist. Tiberiu Danciu, în vârstă de 18 ani, de la Colegiului Național “Grigore Moisil” din București, a câștigat medalia de aur la competiția organizată în California, după ce a stat doar 20 de minute în sală, reușind să identifice cele mai multe “capcane” din subiectele date de reprezentații Microsoft. 

La ediția din acest an, a 15-a din istorie, au participat peste 560.000 de concurenți, iar în finală s-au calificat aproximativ 160 de tineri, din 49 de țări.

Pe lângă medalia de aur, elevul a câștigat un premiu în valoare de 7.000 de dolari și un Xbox One, din partea Microsoft.

„Eu încă cred în România!” – O spune un campion mondial, premiat de Microsoft. Tiberiu Danciu are 18 ani, iar anul trecut a fost desemnat cel mai bun utilizator din lume al aplicației Microsoft Office Word 2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Elev la Colegiul Național „Grigore Moisil”, din București, Tiberiu a decis să meargă împotriva curentului actual și să rămână în țară, pentru a studia inteligența artificială la Universitatea Politehnica, potrivit Agerpres. (sursa: digi-fm.ro, 30.01.2019).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply