Misiune economică Afaceri.ro în Houston, Texas, USA, 2019

0
824

Misiune economică Afaceri.ro în Houston, Texas, USA, 2019.

Arhipelago, Asociatia Creierului Iasi si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) organizeaza a cincea editie a unei Misiuni Economice sub egida Afaceri.roin Statele Unite ale Americii, de aceasta data in statul Texas, orasul Houston. Misiunea este dedicata valorificarii potentialului de colaborare dintre Romania si statul Texas si are ca obiectiv organizarea de intalniri cu persoane cheie din universitati, spitale, companii si institutii publice. Cu acest prilej, avem deosebita placere de a va invita sa participati la aceasta misiune economica programata in perioada 9 – 14 martie 2019.

Evenimentul se adreseaza in special antreprenorilor si specialistilor din domeniile Medicina, IT, Academic, Agricultura si Zootehnie, Aeronautica, Inginerie, Petrol si Gaze, stiintific si Marketing, dar si reprezentantilor administratiei publice.

Misiunea este totodata dedicata tuturor celor care intentioneaza sa obtina acces pe piata americana, sa inteleaga specificul derularii afacerilor cu SUA si/sau sa atraga investitii si know how din Statele Unite ale Americii.

In cadrul acestei misiuni economice delegatii vor participa la o serie de intalniri, vizite de lucru si prezentari de documentare in locuri precum: centre medicale (Centrul Medical Texas, Spitalul MD Anderson, Spitalul Hermann etc.), institutii de invatamant superior (Universitatea Rice, Universitatea Texas, Universitatea de Medicina Baylor etc.), alte organizatii si companii (Primaria Houston, NASA Johnson Space Center, Expozitia Houston Livestock, alte companii texane renumite etc.).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Agenda exacta va fi stabilita in functie de lista finala a delegatilor si a intereselor acestora, precum si dupa confirmarile partii americane.

Asadar, misiunea isi propune participarea la intalniri bilaterale tintite, pe baza informatiilor cu privire la companiile, organizatiile si produsele romanesti participante, colectate anterior evenimentului. Nu in ultimul rand, organizatorii misiunii economice pot oferi asistenta in procesul de familiarizare cu piata americana (specific, proceduri, forme de protectie comerciala etc.).

Considerand ca programul Misiunii Economice va satisface pe deplin asteptarile dumneavoastra, vom fi bucurosi sa ne onorati cu prezenta la aceasta actiune si va rugam sa primiti salutarile noastre cordiale.

Cei interesati sa afle mai multe detalii despre aceasta misiune economica, sunt invitati sa acceseze pagina oficiala – http://www.afaceri.ro/texas-houston-2019-economic-mission/.


Mangalia News, 23.01.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply