Astăzi, prima ședință ordinară din acest an. CL Mangalia dezbate înființarea unor locuri de joacă

0
723

Astăzi, prima ședință ordinară din acest an. CL Mangalia dezbate înființarea unor locuri de joacă, printre cele 38 de proiecte aflate pe ordinea de zi.

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la prima ședință ordinară din acest an, care va avea loc, miercuri 23 ianuarie, orele 16:00. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administraţia publică locală, dar și pentru cetățenii orașului.

Unul dintre aceste proiecte se referă la aprobarea documentațiilor tehnico-economice, aferente proiectelor privind înființarea unor locuri de agrement, spații de joacă și amenajări peisagistice, în mai multe cartiere ale Mangaliei.

În aceeași ședință, un alt proiect supus adoptării vizează aprobarea documentațiilor tehnice – faza D.A.L.I. Și D.A.T.D., care prevede reabilitarea Casei de Cultură și a cinematografului ”Pescăruș”, din localitate.

De asemenea, pe ordinea de zi a convocatorului de şedinţă, figurează şi proiectul de hotărâre, care vizează aprobarea unui PUZ și a Regulamentului aferent, pentru organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Mangalia. (Comunicat primit de la biroul de presă al Primăriei Mangalia).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Convocator-23.01.2019



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply