Top 5 greșeli pe care le fac românii, atunci când își amenajează locuința

0
1677

farmec.ro
carturesti.ro%20

Top 5 greșeli pe care le fac românii, atunci când își amenajează locuința.

Amenajarea unei case sau a unui apartament nu este deloc usoara. In primul rand, pe langa resursele finaciare de care trebuie sa beneficiezi, imaginatia, inventivitatea sunt destul de importante pentru a crea un spatiu cofortabil si care sa se potriveasca personalitatii tale. Cu toate acestea, oamenii comit anumite greseli sau omit unele lucruri ce duc la crearea unui design nu tocmai placut sau util.

Descopera Top 5 greseli in amenajarea locuintei facute de catre romani!

  1. Nu tin cont de dimensiunea camerelor

Una dintre cele mai des intalnite greseli pe care le comit oamenii este aceea ca nu iau in considerare acest criteriu, desi este unul dintre cele mai importante. Iar pentru ca omit acest detaliu, rezultatul final nu este cel asteptat, ci dimpotriva, obtin o locuinta ce are un efect vizual nu tocmai placut si care isi pierde din utilitate si practicitate. Spre exemplu, atunci cand te ocupi de amenajarea bucatariei, nu uita sa tii cont de spatialitatea incaperii si sa alegi mobila, elementele de finisaj, culorile si celelalte elemente in functie de acest criteriu. Mai ales in cazul in care bucataria ta este una de dimensiuni reduse, ar trebui sa acorzi importanta acestui criteriu.

2. Nu amenajeaza intreaga locuinta in acelasi stil

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru a crea o imagine de ansamblu unitara, specialistii recomanda sa iti alegi un design de amenajare (sau maximum 2, atunci cand au aceleasi influente) si sa incerci sa respecti aceeasi tematica pentru intreaga locuinta. Chiar daca amenajarea locuintei reprezinta o decizie subiectiva, ar trebui totusi sa fii obiectiv in anumite privinte, astfel incat rezultatul final sa fie unul caracterizat de bun gust, eleganta si simplitate.  De asemenea, daca iti doresti sa ai mai o surs de inspiratie in plus si alte perspective, descopera mai multe aici si amenajeaza-ti locuinta conform stardardelor actuale.

3.  Aleg prea multe decoratiuni

Majoritatea romanilor sunt de parere ca o casa ar trebuie sa le poarte amprenta pana in cel mai mic punct, alegand astfel o multitudine de elemente de decor. Aceasta perspectiva este una total gresita! Intr-adevar, un camin ar trebui sa te reprezinte si sa vorbeasca despre stilul tau de viata, despre personalitatea ta, insa nu ar trebui sa aglomerezi spatiul cu prea multe decoratiuni sau cel putin ar trebui sa pastrezi aceeasi tematica.

4.  Achizitioneaza prea multe electronice si electrocasnice pe care nu le folosesc

Un alt aspect la fel de important este achizitionarea si dotarea locuintei cu aparatura necesara. Si la acest capitol se pare ca romanii inteleg gresit ideea de confort sporit, intrucat ajung sa investeasca prea multi bani in electronice si in electrocasnice, fie nepotrivite ca dimensiune, fie pe care nu le folosesc. Incearca sa te limitezi la ustensilele care iti sunt realmente necesare si sa nu iti risipesti resursele pe lucruri inutile.

5.  Nu beneficiaza si nu pun in valoare fiecare spatiu

In aceeasi masura, majoritatea persoanelor se plang ca nu au suficient spatiu de depozitare, spre exemplu, dar in acelasi timp, nu profita de orice coltisor pe care l-ar putea folosi cu acest scop, precum debaraua, balconul. Daca iti doresti sa te bucuri de mai mult loc, alege piese de mobilier care sa ofere, pe langa un aspect interesat si placut si spatii suficiente pentru stocarea lucrurilor marunte, dar folositoare intr-o casa.

Acestea sunt doar 5 dintre greselile pe care ar trebui sa le eviti atunci cand te pregatesti sa iti amenajezi locuinta. Tu pe care le faceai pana acum?


Mangalia News, 9 ianuarie 2019 (P).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply