Termenul licitaţiei pentru achiziţia celor patru CORVETE – din nou amânat. Ministrul Apărării nu exclude anularea procedurii

  0
  375
  Booking.com

  Termenul licitaţiei pentru achiziţia celor patru corvete – din nou amânat. Ministrul Apărării nu exclude anularea procedurii.

  Termenul în care Ministerul Apărării trebuie să anunţe un câştigător al licitaţiei pentru achiziţia celor patru corvete multifuncţionale destinate Marinei Militare Române, procedură pregătită încă din vara anului trecut, prin redactarea actului normativ, dar nefinalizată nici astăzi, a fost din nou amânat, ultima dată avansată fiind acum 12 ianuarie.

  Termenul a fost de mai multe ori amânat, în condiţiile în care fostul ministru de resort spunea că un câştigător va fi anunţat până la finele acestui an. Mai mult, ministrul vorbeşte acum şi despre posibilitatea anulării licitaţiei. Mai mult, ministrul vorbeşte acum şi despre posibilitatea anulării licitaţiei, arată profit.ro.

  “Suntem în termen. Până în 12 ianuarie putem lua decizia. Se poate ambele variante, o anulăm sau o încredinţăm (achiziţia de corvete – n.r.). Haideţi să luăm hotărârea de Guvern. Are dreptul de a anula procedura specifică în următoarele cauze şi este inclusă cea în care nu se identifică fondurile necesare pentru achiziţionare”, a spus recent ministrul Gabriel Leş, la B1TV, ministerul schimbându-şi între timp titularul portofoliului, dar fără să concluzioneze licitaţia.

  Citește mai mult: adev.ro/pjk7y2


  LĂSAȚI UN MESAJ

  Va rugam sa adaugati un mesaj
  Va rugam sa introduceti numele