În ultima şedinţă ordinară din acest an, consilierii municipali din Mangalia vor dezbate taxele și impozitele locale pentru anul 2019

0
376

CONVOCATOR. În ultima şedinţă ordinară din acest an, consilierii municipali din Mangalia vor dezbate taxele și impozitele locale pentru anul 2019.

Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian a convocat consilierii locali la ultima şedinţă ordinară din acest an, care va avea loc, joi, 20 decembrie, ora 14.30. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru comunitate.

Principalul proiect supus adoptării în CL se referă la stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2019. Un alt proiect important vizează rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Mangaliei, pentru anul 2018.

În aceeași ședință a Consiliului Local, se va supune la vot majorarea cu procente cuprinse între 300 și 500% a impozitului pe clădire pentru imobilele în paragină din stațiuni.

Alte proiecte de hotărâre supuse adoptării vizează aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a cimitirelor de pe raza orașului, dar și Programul evenimentelor propuse pentru anul viitor.

Totodată, se va mai dezbate acordarea unor ajutoare financiare pentru preșcolarii și elevii din zonele: IAS, Fruviileg, Zootehnie și Barieră, precum și aprobarea Programului de sprijinire a persoanelor aflate în situații dificile din punct de vedere social și economic.

Convocator-20.12.2018


Mangalia News, 17.12.2018.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.