Colindele minunate ale copiilor din școlile și grădinițele orașului au răsunat la Damen Shipyards Mangalia [FOTO]

  0
  635

  ”Micii colindători din clasa a II-a B, de la Școala Gimnazială ”Gala Galaction” Mangalia, coordonați de doamna profesoară Lidia Bleandă, au fost apreciați, aplaudați și au primit cadouri de la conducerea Șantierului Damen Shipyards Mangalia. Au colindat cu drag și spor și colindătorii de la CP A, de la aceeași școală, împreună cu doamna profesoară Dorina Florea”. (A.P).

  Damen Shipyards Mangalia: Colindele românești, prin forma lor simplă şi prin mesajul pe care-l exprimă, reușesc să ne introducă în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Marți, 18.12.2018, grupurile de colindători au ajuns la Damen Shipyards Mangalia și au adus încântare tuturor angajaților.

  Recitalul de colinde a fost sustinut de prichindeii de la Grădinita nr. 3 si Gradinita nr.7, precum si de grupuri de copii minunati de la Scoala Gimnaziala “Gala Galaction” si Scoala Generala nr. 3.

  Ne-am bucurat, in egala masura, de inocenta si efervescenta piticilor, dar si de vocile experimentatilor membri ai Corului “Galacteea”, indrumati de prof. Andreea Rusu.

  Colindele au incantat atat conducerea societatii, colegii din productie, cat si salariatii din cladirea administrativa. Moș Crăciun nu a dezamăgit pe nimeni, a trecut pe la noi si a lăsat cadouri sub brad pentru toti colindătorii.


  Mangalia News, 20.12.2018.


  LĂSAȚI UN MESAJ

  Va rugam sa adaugati un mesaj
  Va rugam sa introduceti numele