Bucureştiul îşi face propriul “Start-Up Nation”

  0
  935

  farmec.ro

  Bucureştiul îşi face propriul “Start-Up Nation”!

  Primăria Capitalei lansează un program de finanţare pentru startup-urile din Bucureşti pentru “antreprenorii care s-au simţit discriminaţi când au văzut că nu pot aplica în programul naţional Start-Up Nation”, anunţă Primăria.

  Bugetul proiectului este de 10 milioane de euro, care va începe din ianuarie 2019. Programul “Bucharest Start Up City” va finanţa 200 de startup-uri cu câte de 50.000 de euro fiecare, indiferent de domeniul de activitate, bani din bugetul Primăriei. “Vor primii finanţări proiecte din sănătate, producţie, servicii, IT etc”, anunţă Primăria Bucureşti.

  Regulamentul va fi anunţat în perioada următoare.

   Programul este realizat printr-un protocolului de colaborare dintre Primaria Municipiului Bucureşti şi Consiliului National al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România.

  Publicitate https://www.mangalianews.ro/

  În ediţa a doua a programului Start-Up Nation, afacerile din București și județele Cluj și Ilfov, care au peste 4 IMM-uri la suta de locuitori, vor pleca din start cu un minus de 15 puncte, prin noua grilă de punctare, ceea ce reduce considerabil șansele afacerilor respective la finanțare. (sursa: startupcafe.ro).  piese-auto-mangalia.ro  Leave a Reply