Tranzacţia prin care Damen și Șantierul Naval 2 Mai SA preiau Daewoo Mangalia, autorizată de Consiliul Concurenței

0
284

Tranzacţia de preluare a Daewoo Mangalia Heavy Industries a primit girul Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care B.V. Holding Maatschappij Damen, Olanda și Șantierul Naval 2 Mai SA preiau Daewoo Mangalia Heavy Industries SA şi Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL.

B.V. Holding Maatschappij Damen, Olanda, furnizează servicii de management și holding filialelor din Grupul Damen. Grupul Damen, activ la nivel mondial, este implicat în construcția, întreținerea și repararea navelor.

Șantierul Naval 2 Mai SA furnizează servicii suport specifice construcțiilor de nave și nu numai, şi derulează activități referitoare la construcția și reparațiile de nave, diferite activități de comercializare, depozitare și intermediere.

Daewoo Mangalia Heavy Industries SA are ca principal obiect de activitate construcția, reparația și conversia de nave.

Daewoo Mangalia Heavy Industries SA deține, la rândul său, 100% din capitalul social al societății Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL, a cărei activitate constă, în principal, în punerea la dispoziție către Daewoo Mangalia Heavy Industries SA a forței de muncă pentru șantier.

Citiți continuarea în piatafinanciara.ro. Un articol de Moise Norel, 05.11.2018.


Alte articole pe această temă: ziuaconstanta.ro/stiri/economic/tranzactia-prin-care-damen-si-santierul-naval-2-mai-sa-preiau-daewoo-mangalia-autorizata-de-consiliul-concurentei

replicaonline.ro/consiliul-concurentei-a-autorizat-tranzactia-daewoo-mangalia-preluat-de-damen


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.