La Mangalia se intervine cu utilajele de deszăpezire

  0
  187

  La Mangalia se intervine cu utilajele de deszăpezire.

  Primăria Mangalia și societatea locală de deszăpezire intervin, în cursul zilei de miercuri, cu material antiderapant și utilaje, după ce zăpada a început să acopere carosabilul și trotuarele. În acest sens, angajații de la Polaris și cei ai Primăriei sunt pregătiți pentru a degaja străzile și trotuarele pentru a veni în sprijinul populației. Trei sărărițe vor circula pe străzile orașului pentru a împrăștia nisip și sare.

  Reprezentanții societății de deszăpezire precizează că sunt pregătiți să intervină și în cazul depunerilor consistente de zăpadă sau acoperirea cu gheață a străzilor și să ia măsurile care se impun în astfel de situații.

  Conform avertizărilor ANM, pentru regiunea Dobrogea, în intervalul 28 noiembrie, ora 2:00 – 28 noiembrie, ora 20:00, fenomenele meteo vizate constau în intensificări susținute ale vântului, ninsori viscolite, strat de zăpadă, depuneri de gheață.

  Pentru intervalul 28 noiembrie, ora 20:00, – 30 noiembrie, ora 10:00, ANM a emis o informare meteorologică, fenomenele vizate fiind intensificări ale vântului, local zăpadă spulberată și vreme deosebit de rece.

  Primăria Mangalia va monitoriza cu toată atenția evoluția fenomenelor meteorologice, pentru a lua măsuri, în timp util, la apariția unor situații de urgență. (Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia).


  LĂSAȚI UN MESAJ

  Va rugam sa adaugati un mesaj
  Va rugam sa introduceti numele