Dăruim, pentru că iubim! Spectacol caritabil pentru modernizarea și dotarea secției de terapie intensivă nou-născuți și prematuri a Spitalului Județean Constanța

  0
  201
  Booking.com

  Dăruim, pentru că iubim!

  Viața începe sau se termină la spital. Copiii noștri trăiesc sau mor într-o unitate medicală. Depinde de fiecare dintre noi să ofere şansa unei vieţi frumoase, să își îndeplinească visurile, să își facă un viitor și să ne ajute să construim împreună un prezent mai bun.

  Fiecare copil are drepturi egale, dar acest principiu esential al vieții nu poate fi garantat fără a beneficia de asistenţă medicală şi dotări la standarde europene în unităţile spitaliceşti de stat. Aceşti copii se nasc din start fără a le fi respectat un drept fundamental: DREPTUL LA VIAȚĂ!

  Noi, elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale nr.8 din Constanța ne unim forțele să facem ceva pentru toți copiii: să le dăm dreptul de a se naște și de a trăi! De aceea, ne-am propus să contribuim la modernizarea și dotarea secției de terapie intensivă pentru nou-născuți și prematuri a Spitalului Județean Constanța, prin organizarea unui spectacol caritabil în care elevii noștri, împreună cu talentații copii de la cercurile artistice ale Palatului Copiilor își vor arăta măiestria pe scena acestuia, joi, 22 noiembrie, începând cu orele 15.00.

  Alege să faci parte din echipa noastră alături de care se află și Asociația ”Dăruiește aripi” și să contribui la un viitor mai bun al copiilor constănțeni!

  Alege să dăruiești viața!

  Fondurile se pot depune numerar în urna specială de la Școala Gimnazială nr.8 din Constanța, sau în contul asociației, cu mențiunea: ”Eveniment Școala 8”.

  Titular cont: Asociația DĂRUIEȘTE ARIPI.

  Cod fiscal: 31482767, COD BIC/SWIFT: BTRL RO22,

  IBAN LEI: RO70 BTRL RONC RT02 0750 3901,

  IBAN EURO: RO20 BTRL EURC RT02 0750 3901,

  Banca: BANCA TRANSILVANIA, sucursala CONSTANȚA.


  Mangalia News, 20.11.2018.


  LĂSAȚI UN MESAJ

  Va rugam sa adaugati un mesaj
  Va rugam sa introduceti numele