CONSILIUL CETĂȚENESC AD-HOC: Potențiali viitori candidați la Primăria Mangalia. FORUM DE DISCUȚII

0
3168

farmec.ro
carturesti.ro%20

CONSILIUL CETĂȚENESC AD-HOC:

Potențiali viitori candidați la Primăria Mangalia. FORUM DE DISCUȚII.

   Sub acest generic, astăzi, la mai bine de doi ani de la alegerile locale din iunie 2016, lansăm un FORUM DE DISCUȚII, în vederea viitoarelor alegeri locale din anul 2020. 

   Ar fi fost normal ca cei aleși să conducă destinele municipiului Mangalia, oraș european cu șase stațiuni de interes național, să prezinte, conform legii, Rapoarte anuale de activitate. Doar câțiva și-au făcut publice activitățile desfășurate în calitate de consilieri municipali.

   Până acum, cei mai prezenți consilieri locali, pe rețelele de socializare și printre cetățeni, sunt: Menabit Ozghiun, Leonard Tănase, Nicolae Moroianu și Dragoș Bociog. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

   Dacă existau rapoartele de activitate ale tuturor consilierilor locali, viceprimarului și primarului, aveam acum o bază de discuție, puteam să evaluăm dacă și-au înfăptuit sau nu, promisiunile electorale.

   Neavând (încă) aceste rapoarte și luând act de opiniile exprimate de dumneavoastră de-a lungul timpului, vă invităm, stimați cititori, să încercăm ca, împreună, să creionăm PROFILUL CANDIDATULUI IDEAL pentru funcțiile amintite mai sus, știind că municipiul Mangalia are un potențial enorm, atât pe plan economic, naval, turistic (inclusiv turism balnear), cât și agricol, social, cultural, sportiv…

   Este foarte multă treabă de făcut în Mangalia și în stațiunile aferente, e nevoie de oameni gospodari, trăitori în Mangalia, care știu cum se administrează un oraș și pot dovedi acest lucru prin faptele lor de până acum și prin experiența pe care o au

   Tocmai de aceea, vă invităm să veniți cu propuneri / autopropuneri de viitoare posibile candidaturi și să prezentați proiecte proprii, idei și soluții fezabile, pentru o mai bună  administrare a muncipiului Mangalia.

   Scrieți-ne și spuneți ce credeți că trebuie făcut în Mangalia pentru a merge lucrurile mai bine în:

  • ECONOMIE,
  • TURISM, 
  • ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ,
  • SĂNĂTATE,
  • SPORT,
  • CULTURĂ,
  • EDUCAȚIE – ÎNVĂȚĂMÂNT,
  • ORDINE PUBLICĂ etc.

   Haideți să constituim noi acel Consiliu Cetățenesc Consultativ, despre care s-a vorbit acum câțiva ani și au rămas doar niște vorbe scrise pe o bucată de hârtie, fără să se facă nimic concret în acest sens!

   Veniți alături de noi și, împreună, să dăm dovadă de SPIRIT CIVIC și să alcătuim un CONSILIU CETĂȚENESC AD-HOC, pentru început online, ca să ne cunoaștem mai bine, cei care dorim binele orașului în care ne ducem traiul de zi cu zi!

   Invităm alături de noi specialiștii din domeniile menționate mai sus, dar și din alte domenii de activitate, să ne expună opiniile lor bazate pe expertiza pe care o au, pentru buna administrare a unui oraș european.

   Ne-am bucura să ni se alăture prieteni de peste hotare, originari din Mangalia, dar nu numai de aici, pe care-i rugăm să ne prezinte soluții, propuneri concrete la problemele administrației locale, de prin țările pe unde i-a dus viața.

   Vă mulțumim. Scrieți-ne aici: [email protected]

   Redacția Mangalia News, 05.11.2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply