Demolări Barăci: ‘Aici se află și cetățeni care muncesc și își duc copiii la școală. Aceștia vor fi mutați în alte imobile ale municipalității. Ceilalți să plece din orașul nostru, de unde au venit la începutul anilor 2000…’

  0
  343
  Booking.com

  Demolări Barăci: ‘Aici se află și cetățeni care muncesc și își duc copiii la școală. Aceștia vor fi mutați în alte imobile ale municipalității. Ceilalți să plece din orașul nostru, de unde au venit la începutul anilor 2000…’

  Radu Cristian, pe Facebook: ”În atenția locuitorilor Municipiului Mangalia!

  În cursul zilei de astăzi (marți, 30 oct.2018, n.r), Primăria a demolat încă o clădire insalubră, precum și mai multe anexe neautorizate, din zona Barăci, situată la marginea cartierului de case al orașului (”Coloniști”). Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel că toți cei care au locuit în respectivele locuințe sociale au primit, anterior, somații de evacuare, în baza unor hotărâri judecătorești cu titlu executoriu.

  Cei care nu au eliberat locuințele, în urma somațiilor primite, au fost evacuați, înaintea acțiunilor de demolare, în prezența unui executor judecătoresc, a jandarmilor, Poliţiei Locale şi reprezentanţilor Primăriei.

  Procedura de evacuare a vizat cinci familii, care în ultimii ani au acumulat datorii foarte mari la utilităţi şi chirie sau locuiau fără forme legale. Alte patru familii au fost evacuate din locuințe situate pe strada George Enescu, de la Căminul CP5 şi din Olimp.

  După cum se cunoaște deja, aceste imobile au fost locuite de persoane fără adăpost sau forme legale, care, din păcate, au ales să comită tot felul de fărădelegi, în loc să meargă să muncească. De-a lungul timpului, am încercat să îi integrăm, să le găsim un serviciu, însă toate eforturile noastre au fost în zadar.

  Deseori, când le ofeream un loc de muncă, îl refuzau categoric, invocând tot felul de motive. În plus, nu au plătit niciodată o factură la utilități sau chirie. Totuși, printre acești indivizi, se află și cetățeni care muncesc și își duc copiii la școală. Aceștia vor fi mutați în alte imobile ale municipalității.

  Ceilalți să plece din orașul nostru, de unde au venit la începutul anilor 2000, când au fost amăgiți cu pomeni electorale.

  În baza hotărârilor CL, vom demola toate barăcile, vom elimina focarul de infecție, curățăm zona și o redăm locuitorilor orașului, prin construirea unor locuințe sociale, cu bani europeni. Vă voi ține la curent cu toate intervențiile din această zonă! O seară frumoasă, tuturor!” (sursa: facebook.com/cristian.radu.33).

  UPDATE – Cititi si Ordinea.ro: Primăria Mangalia a scos în stradă o familie cu 5 copii. Încuviințarea executării s-a dat în contradictoriu cu o moartă


  piese-auto-mangalia.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Va rugam sa adaugati un mesaj
  Va rugam sa introduceti numele