ACCIDENT MORTAL la Neptun: O mașină s‑a oprit în mai mulți copaci!

0
2053

ACCIDENT MORTAL la Nept­un: O mași­nă s‑a oprit în mai mulți copaci!

Un teri­bil acci­dent ruti­er a avut loc mier­curi, 17 octom­brie, a.c., în urma căru­ia o per­soa­nă și‑a pier­dut via­ța. Este vor­ba des­pre un șofer care a pier­dut con­tro­lul direc­ți­ei de mers, a pără­sit par­tea caro­sa­bi­lă și a intrat în coli­ziu­ne cu mai mulți copaci.

Neno­ro­ci­rea s‑a pro­dus în jurul orei 2.00, când un băr­bat în vâr­stă de 28 de ani, fără a pose­da per­mis de con­du­ce­re pen­tru nici o cate­go­rie de vehi­cu­le, a con­dus un auto­tu­rism pe DN 39, din­spre Con­stan­ța către Man­ga­lia și, ajun­gând în zona km 37 — pod Nept­un, pe fon­dul nea­ten­ți­ei în con­du­ce­re, a pier­dut con­tro­lul direc­ți­ei către dreap­ta, intrând în coli­ziu­ne cu mai mulți copaci de pe mar­gi­nea dru­mu­lui.

În urma acci­den­tu­lui, două vic­ti­me au ajuns la spi­tal, șofe­rul, ini­țial, în comă, cu trau­ma­tism cra­nio-cere­bral și de coloa­nă cer­vi­ca­lă, iar cea­lal­tă vic­ti­mă con­ști­en­tă.

Din nefe­ri­ci­re, la scurt timp, șofe­rul auto­tu­ris­mu­lui a dece­dat.

La fața locu­lui s‑a inter­ve­nit cu două ambu­lan­țe SAJ B2, o ambu­lan­ță SAJ C2 și o ambu­lan­ță SMURD C1.

Poli­țiș­tii ruti­eri au declan­șat cer­ce­tă­ri­le, în vede­rea sta­bi­li­rii cu exac­ti­ta­te a tutu­ror împre­ju­ră­ri­lor în care s‑a petre­cut nefe­ri­ci­tul eve­ni­ment.

Mai mult, în replicaonline.ro.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele