Accident grav pe DN 38. TIR bulgăresc intrat într-un copac, șoferul transportat la Spitalul de Urgență din Constanța [FOTO]

0
355

Acci­dent pe DN 38. Azi noap­te, un TIR bul­gă­resc a intrat într-un copac, șofe­rul, acci­den­tat grav, a fost trans­por­tat la Spi­ta­lul de Urgen­ță din Con­stan­ța.

Se pare că șofe­rul a ador­mit la volan, între Coma­na și Negru Vodă.


Un grav acci­dent ruti­er a avut loc, în aceas­tă noap­te, între Negru Vodă şi Coma­na, judeţul Constanţa.Medicul Dia­na Cla­u­dia Tata­rici, pur­tă­to­rul de cuvânt al Ser­vi­ci­u­lui de Ambu­lanţă al Judeţu­lui Con­stanţa, spu­ne că un tir con­dus de un şofer bul­gar, în vâr­stă de 61 de ani, a intrat într-un copac de pe mar­gi­nea dru­mu­lui.

Vic­ti­ma, din Plo­v­div, a fost trans­por­ta­tă la spi­tal, cu un trau­ma­tism tora­cic forte nazal stân­ga, fără sem­ne şi simp­to­me neu­ro, fără pne­u­mo­to­rax, fără frac­turi dece­la­bi­le de bazin şi mem­bre.

Poli­ţia Ruti­e­ră a declanşat o anche­tă pen­tru a sta­bili cum s‑a pro­dus eve­ni­men­tul ruti­er.

UPDATE Ofi­ci­al de la IPJ Con­stanţa

La data de 10 octombrie2018, în jurul orei 23:20, un băr­bat, în vâr­stă de 61 de ani, cetă­ţean bul­gar, a con­dus ansam­blul de vehi­cu­le for­mat din auto­trac­to­rul mar­ca Mer­ce­des, care trac­ta o semi­re­morcă, pe DN 38, din­spre Coma­na către Negru Vodă.

Ajun­gând la Km 38, pe fon­dul nea­tenţi­ei în con­du­ce­re, a pier­dut con­tro­lul dire­cţi­ei de mers, pără­sind par­tea caro­sa­bi­lă prin dreap­ta şi intrând într-un copac.

(Mai mult în ziuaconstanta.ro).


Man­ga­lia News, 11.10.2018.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele