PROIECTE PENTRU MANGALIA.
    În atenția cetățenilor, aleșilor locali și parlamentarilor de Mangalia și Constanța! – Republicare

    0
    2804

    PROIECTE PENTRU MANGALIA – În atenția cetățenilor, aleșilor locali și parlamentarilor de Mangalia și Constanța! 

    Republicăm azi câteva dintre articolele prezentate de-a lungul timpului de cotidianul online Mangalia News, pe tema propunerilor de Proiecte pentru zona Mangalia, cu soluții concrete de finanțare. Dacă credeți că sunt de actualitate, le supunem din nou dezbaterii publice și atenției aleșilor locali, spre promovare și realizare, după caz:

    PROPUNERI pentru STRATEGIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ a municipiului Mangalia (I) – 11 11 2016

    PROPUNERI pentru STRATEGIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ a municipiului Mangalia (II) – 11 11 2016

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    “Turismul albastru”. Nu vrem sau nu ştim cum să-l transformăm în aur? – 30 07 2015

    Portul antic al Cetății Callatis ar putea deveni un ”magnet” turistic! Nu sunt fonduri pentru cercetări subacvatice? [galerie FOTO] – 7 12 2017

    PARCUL ARHEOLOGIC SUBACVATIC MANGALIA – propunere de PROIECT cu fonduri europene [VIDEO] – 5 03 2018

    La alții, SE POATE! Iată ce fac vecinii noștri de la Sud, pentru a pune în valoare vestigiile istorice: Bulgarii pun la cale un proiect REVOLUŢIONAR, pornind de la vestigii tracice – FOTO


    Pentru a afla părerile și sugestiile locuitorilor și ale oaspeților Mangaliei, vă stau la dispoziție și articolele publicate de noi la rubrica OPINII CIVICE!


    N.red: Noi venim cu propuneri, cu proiecte concrete! De-a lungul anilor, am publicat la rubrica Proiecte pentru zona Mangalia multe articole pe tema proiectelor pe care, dumneavoastră și noi le-am considerat benefice pentru Mangalia și pentru sudul litoralului, multe dintre propuneri putând fi incluse în SDL… 

    Așa cum vă spuneam recent, avem multe de făcut împreună! Scrieți-ne și implicați-vă în proiecte concrete, utile comunității locale! Haideți să ținem cât mai aproape! 

    Dar, nu numai cu like-uri și share-uri pe Facebook! Veniți cu propuneri și soluții concrete, viabile, realiste, pentru a ne fi mai bine, tuturor!

    Pe adresa de e-mail a redactiei [email protected], așteptăm observațiile și propunerile dumneavoastră, ale cititorilor, pe care le vom prezenta autorităților locale, prin intermediul ziarului online Mangalia News și direct, prin adrese oficiale, pentru completarea Strategiei de Dezvoltare Locală a municipiului Mangalia.


    N.B. Acest articol este proprietatea Mangalia News și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link activ către pagina acestui articol.


    Mangalia News, 26 octombrie 2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply