POLIȚIA ÎN ACȚIUNE: Numeroase cazuri de șantaj, loviri, violențe, tâlhărie, tentativă de omor, conducere de autoturisme sub influența băuturilor alcoolice

0
975

farmec.ro
carturesti.ro%20

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE: Bănuit de comiterea unor infracțiuni de șantaj și loviri sau alte violențe, reținut de polițiștii constănțeni.

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de șantaj și lovire sau alte violențe, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța, sub coordonarea procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din orașul Murfatlar, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, pe data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța, au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, orașului Murfatlar și localității Dăeni din județul Tulcea.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul în cauză, ajutat de alți trei bărbați, ar fi comis faptele asupra a doi soți din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, pe care i-ar fi șantajat din luna februarie 2018, cerând diverse sume de bani, în cuantum de aproximativ 200.000 de euro.

Pe data de 17 octombrie a.c., bărbatul în cauză l-ar fi agresat pe unul dintre soți, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cetățean turc, producându-i leziuni care au necesitat între 35 și 40 de zile de îngrijiri medicale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În urma probatoriului a fost dispusă reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 50 de ani, din Murfatlar, iar la data de 20 octombrie a.c. a fost prezentat Tribunalului Constanța care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Ceilalți trei complici ai bărbatului arestat sunt cercetați în stare de libertate.

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE: Mandate pus în aplicare de polițiștii constănțeni

La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian  au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an și 9 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în scop de folosință.

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Persoanele în cauză a fost escortate și introduse în Penitenciarul Poarta Albă.

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE: Bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, reținut de polițiștii constănțeni

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 18 octombrie a.c., tânărul în cauză ar fi smuls poșete unei femei, în vârstă de 50 de ani, din Constanța, în care se aflau două telefoane mobile, suma de 400 de lei și documente personale.

Prejudiciul de aproximativ 1.500 de lei fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță, iar la data de 20 octombrie a.c. l-au prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE: Activitatea rutieră

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cireșilor din localitatea Chirnogeni, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Haltei din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mitropolit Dosoftei din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Pecineaga, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ulterior, conducătorul auto a fost implicat într-un accident de circulație soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Recoltei din localitatea Negru Vodă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal. (Sursa: IPJ Constanța).


Mangalia News, 22.10.2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply