Nicu Covaci și-a prezentat opera recentă:
un tablou cu Simona Halep [FOTO]

0
1225

Nicu Covaci și-a prezentat opera: un tablou cu Simona Halep.

În ziua în care Simona Halep a făcut public anunțul potrivit căruia suferă de hernie de disc, s-a aflat despre un tablou pe cât de frumos, pe atât de surprinzător cu numărul 1 WTA, realizat de un mare artist român care s-a afirmat în muzică, nu în artele plastice pe care le-a predat în Germania. Este vorba despre Nicu Covaci, fondator și lider al formației rock Phoenix.

Mare fan al celei mai bune jucătoare a lumii, legendarul compozitor și cântăreț a realizat pictura în Spania, acolo unde locuiește de 30 de ani. A durat doar o săptămână, iar desenul a fost făcut pe baza unei fotografii cu sportiva din Constanța.

“M-a impresionat enorm Simona Halep, iar ea face ca lumea să afle că avem valori, trebuie să o sprijinim până la capăt. Nu ne dăm bătuți niciodată! Am cunoscut-o pe Simona, am găsit niște fotografii cu ea și apoi am făcut acest tablou. L-am făcut într-o săptămână”, a spus Nicu Covaci, la postul de radio Sport Total FM, acolo unde a și prezentat tabloul pe care l-a realizat în acest an.

În vârstă de 71 de ani, Nicu Covaci este liderul primei formații rock din România. Trupa Phoenix a fost înființată în 1962, la Timișoara. La bază, Nicu Covaci este profesor de pictură și se declară chitarist amator. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, pe digisport.ro/special

Vă invităm să vizionați aici și alte articole publicate de Mangalia News despre legendara trupă timișoreană Phoenix și despre liderul ei, Nicu Covaci. [VIDEO].


Mangalia News, 05.10.2018. 



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply