Lansarea Programului și Platformei Smart Start USA 

0
1078

Lansarea Programului și Platformei Smart Start USA.

Smart Start USA este singurul program privat din România care urmărește crearea primului ecosistem românesc dedicat creșterii exportului si internaționalizării companiilor cu capital românesc, cu acces prioritar pe piața Statelor Unite ale Americii.

Doar la un click distanță, antreprenorii români pot accesa platforma (https://smartstartusa.net/) care asigură facilitarea accesului la finanţare, îndrumare, educare și instruire antreprenorială pentru un număr de 10.000 companii românești, anual, care vor să își extindă afacerile în străinătate.

Bugetul programului este de 500 milioane USD, valoarea creditului financiar acordat este de maximum 200.000 USD, cu aportul propriu de minimum 15%, iar perioada de implementare este de 7 ani.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Laufer în parteneriat cu Academia de Studii Economice București și Camera de Comerț și Industriei a României, cu participarea partenerilor de implementare – Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Fondul Român de Garantare, Piraeus Bank Romania (First Bank), Banca Transilvania, BCR, Mastercard și CertSIGN.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Lansarea platformei Smart Start USA s-a bucurat de prezența a peste 300 de antreprenori, ministri, secretari de stat, ambasadori și membri ai Corpului Diplomatic, fiind onorată inclusiv, de participarea  prorectorului ASE, dl. Dorel Mihai Paraschiv, a ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, dl. Ștefan Radu Oprea, a domnului Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, a E.S. dl Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, a E.S d-na Tamar Samash ambasadorul Statului Israel în România, a președintelui CCIR, dl. Mihai Daraban, a directorului FNGCIMM, dl. Alexandru Petrescu, a președintelui FRC, dl. Stere Farmache, a președintelui CNRM, dl. Alexandru Cumpănașu, a președintelui Piraeus Bank Romania (First Bank), dl.  Dominic Bruynseels, a directorului comercial adjunct din Banca Transilvania, dl. Dragoș Ungureanu, a directorului de Marketing și Comunicare din BCR, dl. Ionuț Stanimir, a d-nei Laura Ștefan, Commercial Business, Development  Master Card Europe și a d-lui Adrian Floarea, CEO  CertSIGN.

Turneul de promovare a programului și a platformei Smart Start USA continuă pe parcursul lunii octombrie în aproximativ 30 de orașe.

Urmăriți-ne pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/ Smart-Start-USA- 1827641960646349/ și https://www.facebook.com/ IlanLauferOfficial/  precum și pe pagina de web https://smartstartusa.net/  pentru a fi în contact permanent cu noi și a afla ultimele informații despre program.

Pentru accesul în program și înscrierea în platformă antreprenorii vor aplica pe Smart Start USA – https://smartstartusa.net/.


Mangalia News, 03.10.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply