Zilele Recoltei, săptămâna aceasta, în Portul Turistic Mangalia

0
3299

Zilele Recoltei, săptămâna aceasta, în Portul Turistic Mangalia.

Editia de Sud: În perioada 3-7 octombrie, Primăria Mangalia organizează, o nouă ediție a târgului de produse agro-alimentare, intitulat „Zilele Toamnei”. Locul de expunere şi vânzare a produselor de sezon este Portul Turistic din localitate, unde comercianţii îşi desfăşoară activitatea individual, în baza avizelor şi autorizaţiilor emise de Primărie.

Ca la fiecare ediţie a târgului de toamnă, sunt prezenți la standurile de vânzare zeci de comercianţi, atât din ţară, cât şi din oraş şi zonele limitrofe ale localităţii.

Vizitatorii la standurile cu produse au posibilitatea să achiziţioneze preparate tradiţionale din carne, lapte, brânzeturi, fructe, legume, dar şi dulciuri tradiţionale, precum şi produse naturiste.

De asemenea, sunt amenajate câteva standuri cu produse viticole, unde locuitorii oraşului au ocazia să deguste un pahar cu must, specific sezonului de toamnă, dar să şi cumpere struguri din soiurile preferate. Cei care au lăsat mai la urmă pregătirea conservelor de iarnă, vor avea prilejul să găsească la târg o gamă largă de produse pentru a-şi umple cămările cu bunătăţi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply