Nicolae Moroianu: ‘Cu sprijinul oamenilor de bine, Corul Callatis participă la Festivalul International „INTERKULTUR” din Croația!’

0
489

Nico­lae Moro­ia­nu: ”In aceas­ta dimi­ne­a­ta (vineri, 21 sept, n.r), copi­ii din Corul „Cal­la­tis”, con­dus de catre dom­nul pro­fe­sor Tra­ian Broas­ca, s‑au imbar­cat catre Fes­ti­va­lul Inter­na­tio­nal de muzi­ca cora­la „INTERKULTUR”, ce se va des­fa­su­ra in Croa­tia si unde minu­na­tii nos­tri copii vor repre­zen­ta Man­ga­lia si Roma­nia!

Chiar daca Pri­ma­ria si majo­ri­ta­tea con­si­li­e­ri­lor din Con­si­li­u­lui Local nu au fost de acord cu gasi­rea unei solu­tii de spri­jin finan­ci­ar pen­tru aceas­ta actiu­ne, mai multi oameni de bine din turism si nu numai s‑au mobi­li­zat si au strans intrea­ga suma (cca. 12.000 euro) nece­sa­ra par­ti­ci­pa­rii, trans­por­tu­lui, caza­rii si mese­lor pen­tru copii, oameni ade­va­rati caro­ra le mul­tu­mesc din nou, in nume­le comu­ni­ta­tii noas­tre.

Le uram suc­ces copi­i­lor, le tinem pum­nii si le dorim sa se intoar­ca vic­to­ri­o­si, ca si anul tre­cut!” (sur­sa: facebook.com/nicu.moroianu).


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele