Leonard Tănase, propus OFICIAL consilier județean și vicepreședinte CJC

0
255
Booking.com

ORDINEA: Ședința Consiliului Județean Constanța a debutat astăzi cu Daniel Learciu pe scaunul de vicepreședinte. Surse din ALDE spun că s-a întâmplat așa, deoarece actele de radiere a acestuia din partid au fost întocmite cu respectarea tuturor prevederilor statutare și legale.

Propunerea biroului de la Constanța a trecut prin comisiile constituite la nivel central și inclusiv contestația formulată de Learciu. În cele din urmă, după parcurgerea întregii proceduri, structura centrală a partidului a transmis decizia definitivă în cursul zilei de ieri.

Tot ieri, biroul județean ALDE Constanța a votat ca următorul membru activ de pe lista de candidați din iunie 2016 să fie propus pentru a ocupa funcția de consilier județean.

Este vorba de Leonard Tănase, șeful ALDE Mangalia. De asemenea, biroul a votat ca Leonard Tănase să fie propunerea ALDE pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța.

Toate aceste documente au fost depuse de ALDE la Instituția Prefectului și la Consiliul Județean, ieri după-amiază. Vacantarea postului de consilier județean în urma radierii lui Learciu din ALDE se va face prin ordin de prefect.

Cel mai probabil, procedura va fi îndeplinită până la următoarea ședință a Consiliului Județean. (28.09.2018).


piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele