FIII GORJULUI
– Sărbătoare de neam gorjenesc, la Casa de Cultură a Studenților din București

0
95
Booking.com

Sărbătoare de neam gorjenesc, la Casa de Cultură a Studenților din București.

Vă așteptăm cu multă iubire la Sărbătoarea Neamului Gorjenesc, un eveniment cultural-artistic de suflet organizat de Liga culturală FIII GORJULUI, presedinte, domnul Sabin Stamatescu!

INVITATIE

Continuând traditia din fiecare an, Liga Culturala „Fiii Gorjului“ organizeaza DUMINICA, 30 septembrie 2018, incepând cu ora 11.00 dimineata, la CASA DE CULTURA a STUDENTILOR, BUCURESTI, Calea Plevnei 61, o frumoasa intâlnire gorjenească, având urmatorul program:

1. Festivitate de deschidere, cu personalitati gorjene.

2. Spectacol artistic Preludii in Cetatea Soarelui, cu actrițele Claudia Motea si Crina Linta.

3. Lansari de carti: Calator prin GORJUL de odinioara, lansare ALBUM si expozitie de fotografii (autor: Teodor Dadalau); Poker cu Masti (autor Doru Viorel Ursu), volum POEZII si volum PRINTUL (autor ION FILIPOIU); Preludii in Cetatea Soarelui, volum de poeme teatrale (poeta/actrița Claudia Motea).

4. Moment folcloric cu Ansamblul Palatului Copiilor Târgu Jiu, director Codruta Florescu.

5. Spectacol realizat de Ansamblul folcloric „Maria Lataretu” al Scolii Populare de Arta din Târgu Jiu (director: Alexandru Bratu). Isi dau concursul interpreti vocali si instrumentisti, membrii ai ansamblului, la care se vor alatura si invitati speciali: Gabriel Gorjeanu, Elena Santamaria, Dumitru Zamfira.

De la ora 15.00, va invitam la un pahar de vin si o hora gorjeneasca, la Restauranul „Calise“, str. Constantin Noica, nr. 140 A.

 A transmis Madalina Corina Diaconu.


Mangalia News, 29.09.2018.


LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele