Atenție, șoferi! Podul vechi de la Agigea va fi închis marți, 11 septembrie! Se va circula pe rută ocolitoare. De ce a fost luată această decizie

0
493

Atenție, șoferi! Podul vechi de la Agigea va fi închis mâine, marți, 11 septembrie. Se va circula pe rută ocolitoare. De ce a fost luată această decizie?

Marți, 11.09.2018, între orele 06:00 – 19:30, vor avea loc teste statice și dinamice ale  structurii podului Agigea.

Aceste teste se desfășoară conform normei de referință STAS 12504/86 “Încercarea suprastructurilor cu acțiuni de probă” și necesită închiderea totală a circulației.

Pe perioada închiderii totale a circulației, traficul rutier pentru toate categoriile de vehicule se va desfășura pe urmatoarea rută:

Nod Rutier A4 (intersecție cu DN 39), Agigea – A4 (intrare Port Constanta Sud) – Podul nou  peste Canal Dunăre Marea Neagră – Bretea Acces la DN 39 (Eforie Nord – Agigea ) – DN 38 (Agigea- Negru Vodă).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

”Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR” – au transmis reprezentanții CNAIR. (sursa: ziuaconstanta.ro).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply