ARCA TV: Pe 1 Decembrie, la 100 de ani de România și unul de Arca TV, încercăm să vă arătăm ce ne dezbină și ce ne unește

0
999

ARCA TV: Facem un efort și, pe 1 Decembrie, la 100 de ani de România și unul de Arca TV, încercăm să vă arătăm ce ne dezbină și ce ne unește. Poate vom deschide o Cutie a Pandorei pe care mulți nu au dorit să o deschidă… Poate că va fi un ultim efort, dar toți colaboratorii Arca TV vor încerca să implice în acest demers români care au ceva de spus, oameni cu povești deosebite…

Înainte de 1989, Românii plecați aveau un scop comun…, lupta împotriva comunismului, a unui regim totalitar, lupta pentru o Românie frumoasă și prosperă.

Ce ne dezbină, după aproape 30 de ani de la momentul în care mulți Români și-au dat viața, pentru ca azi să putem să ne exprimăm? Ce ne unește, ca Români care se chinuie oriunde în lume, pentru un trai mai bun? Ce trebuie să facem, ca popor și nație a cărei singură pretenție este un trai normal și un minim de respect, în țara în care ne-am născut?

Am dori ca înainte de toate, să întelegem cu toții că oriunde am trăi, Românii iubesc România. Nu există Diaspora și România. Existăm noi, toți, Români care iubesc o țară superbă și care, trăind într-o societate normală, atentă la problemele oricui, se întreabă obsesiv ce lipsește pentru ca România și noi toți să beneficiem de respect, de un trai normal, o infrastuctură puternică și de ce ne e rușine să pronunțăm… “Sunt Român și sunt mândru de asta”… 

Oricui are urechi să audă și ochi să vadă, vă spunem că nu ne lăsăm până când Românii nu vor redeveni ceea ce au fost întotdeauna! Un popor mândru și capabil, care poate să aleagă întotdeauna ce e mai bun pentru el, pentru copiii noștri.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Arca TV dorește să ofere o voce oricui are ceva de spus. Oricui crede că o idee, un demers sau o inițiativă va reprezenta un pas înainte.

Dorim să fim reprezentați de oameni ale căror valori și principii lucrează în favoarea noastră. Dorim să înlocuim incapacitatea, analfabetismul, impotența și neputința cu NORMALITATEA. Nu avem pretenții absurde, dar considerăm că MERITĂM mai mult decât ne lasă alții să avem…

Mulțumim celor care au avut curiozitatea să afle mai mult despre noi, care au făcut un efort să ne urmărească. Promitem să nu vă dezamăgim.

Echipa Arca TV. (Lucian Blaga, CEO Arca TV USA, Houston, Texas).

Web site: http://arcatv.us/ Facebook: https://www.facebook.com/ArcaTVUSA/


Cotidianul online Mangalia News este partener media în Proiectul Arca TV. Puteți vizualiza articolele publicate de noi la rubrica specială: Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply